Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Az van h bnőmmel szakítottunk és most aztmndta h szünet kell neki h át tudja gondolni a dolgokat. Sok volt a veszekedés és emiatt lett vége. Én még most is szeretem és ő is aztmondta h egy kis idő mulva újra össze akar jönni velem. Én ezt az időt akarom lerövídíteni. Amúgy közben találkozgatunk és hívogat telefonon és szoktunk találkozni. Amikor együtt vagyunk akk még csókot is ad. Kérek kis hellpet aki volt már ien helyzetben. Köszönöm
2009. szept. 10. 18:50
 1/1 anonim ***** válasza:

ha szünetet kér akkor te rontottál el vmit, de amugy nálam a sok virág enyhit... vagy egy rózsaszál, szerelmes versek, hogy sajnálod ami történt és nagyon szereted (lehetőleg saját, szívből jövő vers legyen) vagy öleld meg szorosan és súgd neki hogy nagyon hiányzik és szereted!! VAGY... állits elő egy gyűrűvel!!! =DDD az lenne a komoly...le esne az álla (ha hűséges tipus)... inkább ajánlom a figyelmedbe a virágot, 1sor szöveggel...

18/L

2009. szept. 10. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!