Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féléves ajándék? Mit lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féléves ajándék? Mit lehetne venni egy 15 éves fiunak?

Figyelt kérdés
lehet valaki nem unnepli vagy nem szokás unnepelni.mi meg tartsuk.és arra lennek kivancsi ti mit vennétek párotoknak? ( csak hogy tul essunk ezen a "nem szokták ünnepelni" dolgon) ami megengedhető árba lenne.és örüle is neki.:) valaki valamit légyszives
2013. febr. 26. 23:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Eggy tortát tele ribancal?
2013. febr. 26. 23:03
 2/11 anonim ***** válasza:
én egy láda sörnek nagyon is örülnék.. szerintem tedd te is ezt :)
2013. febr. 26. 23:03
 3/11 A kérdező kommentje:

1- haha de viccesvagy.janem.:DDDD lehet nalad aza meno hogy ribancozol mikozbe van egy baratnod.nalunk nem.csao:D

2-:DDD nem csipázza sort

2013. febr. 26. 23:04
 4/11 anonim ***** válasza:
tényleg süthetnél főzhetnél neki valamit mindenki szereti a hasát pláne ha a kedvese főzi-süti
2013. febr. 26. 23:06
 5/11 anonim ***** válasza:

milyen srác az aki nem szereti a sört.. ? :O

hát akkor mit tudom én vegyél neki egy csokit, vagy egy szíves alsót. vagy egy bögrét.. rajtad a döntés

2013. febr. 26. 23:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Jó, akkor a "nem tartjuk" körnek ne is kezdjünk neki.

Akkor most jön az, hogy honnan tudjuk, te ismered. Te tudod van-e hobbija, gyűjt-e valamit, van-e kedvenc focicsapata, stb.

2013. febr. 26. 23:08
 7/11 A kérdező kommentje:

én azt kérdeztem hogy ti mit vennétek a párotoknak:DDDDDD

"és arra lennek kivancsi ti mit vennétek párotoknak?" vagy vettetek hogymégis lássam mikben érdemes gondolkozni.hogy ne vegyek tul nagy ajandekot.de tul csekéjt se hanem ami pontjo :DDDDDDDDDDDDDDDDD

2013. febr. 26. 23:12
 8/11 anonim ***** válasza:

"én azt kérdeztem hogy ti mit vennétek a párotoknak:DDDDDD "

Azt mondanám, hogy semmit, de ugyebár azt a választ meg nem akarod hallani, hogy "mi nem ünnepeljük".

2013. febr. 26. 23:14
 9/11 A kérdező kommentje:

uristen.normális kérdést tettem fel..hogy mit vennétek a párotoknak. miert van az h kb megint font akadtunk ilyen semleges dolgokon..

innentol csak olyan írjon mar aki TIPPEKET ad .koszonom megertesuket.:D

2013. febr. 26. 23:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Google a barátod. Keress rá arra hogy " egyéni ajándék " és kiad egy rakat oldalt és csináltathatsz akármit..rakass rá közös képet..és rendeld meg.. én tuti ezt csinálnám :D
2013. febr. 26. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!