Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire számít a pénz, az, hogy hol laksz, autó, stb?

Figyelt kérdés
Például hogy van egy srác, aki kedves, tetszik, stb de a családjának mondjuk Opel autója, nem emeletes háza, kicsit "koszos" házuk van, és van egy másik is, akit nem bírsz olyan szinten, mint az egyes számú fiút, de nekik viszont 2 emeletes házuk, Audijuk van... az ilyen dolgok nálatok mennyire számít?
2013. febr. 26. 17:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ezeket azért kérdezem, mert sok helyen olvastam hogy az nem nagyon számít a fiúnak, hogy a lány hogy áll anyagilag, viszont most pont fordítva van. Sajnálom de kíváncsi vagyok, mert kicsit szégyellem is, nem tudom mit szólna hozzá és olyan furcsán érzem magam.
2013. febr. 26. 18:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Hidd el szamit, mikor nagyobb leszel jossz ra igazan, mert akkor mar anyuciek nem finanszirozzak a kis partyribiket. Mikor mar nem jon konnyen a penz akkor lesz igazan erteke. Biztosat nem lehet mondani, de szerintem a lanyok 25%-nal fontos szempont a penz. Persze inkabb gyurj szemelyisegre, mert az a tied es nem veheti el toled senki, mig a penzt igen!
2013. febr. 26. 20:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem számít, mert sosem voltam kifejezetten gazdag, és apám belém nevelte, hogy amit adnak, azt viszonozni is kell. Most is csak azért engedem meg a páromnak, hogy esetenként ha elmegyünk egy étterembe ő fizessen, mert még nem találtam munkát; és nem hagyja, hogy én fizessem a saját részemet a kevéske nyáron megkeresett pénzemből :D

Autó sem számít végülis, mert tömegközlekedve is el tudunk jutni oda, ahova akarunk. A házánál annyi, hogy még ha nem is nagy, azért viszonylag legyen tiszta és rendben tartva. Legalább amikor én átmegyek :)

2013. febr. 27. 03:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha a lány nem egy elkényeztetett kis liba, aki otthon mindig mindent rögtön megkapott, hanem egy normális lány, akkor szerintem felesleges ezen görcsölnöd.
2013. febr. 28. 14:59
 15/15 anonim ***** válasza:
a normális lányoknak nem számít a pénz. A belül üres, érték nélküli, erkölcs nélküli, buta *icsáknak meg csak az számít. TAPASZTALAT!!! Én is nő vagyok, és én úgy vagyok vele, hogy megteremtem magamnak a szükséges életszínvonalat, amilyenre igényt tartok.. De a női ismerőseim több mint felét csak a pénz érdekli a pasiban, és semmi más...
2013. febr. 28. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!