Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire számít a pénz, az, hogy hol laksz, autó, stb?

Figyelt kérdés
Például hogy van egy srác, aki kedves, tetszik, stb de a családjának mondjuk Opel autója, nem emeletes háza, kicsit "koszos" házuk van, és van egy másik is, akit nem bírsz olyan szinten, mint az egyes számú fiút, de nekik viszont 2 emeletes házuk, Audijuk van... az ilyen dolgok nálatok mennyire számít?
2013. febr. 26. 17:56
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*számítanak és bocsi kicsit rosszul fogalmaztam
2013. febr. 26. 17:56
 2/15 anonim ***** válasza:
Leszarom.
2013. febr. 26. 17:58
 3/15 A kérdező kommentje:
Értem.. szóval ha pl a családodnak van pénze rendesen, jó autója, stb, de a fiúnak nincs annyi, viszont NORMÁLIS, KEDVES, akkor az mennyire számít egy kapcsolatban?
2013. febr. 26. 18:01
 4/15 anonim ***** válasza:
Kicsit sem számít ... Kit érdekel ?!
2013. febr. 26. 18:02
 5/15 anonim ***** válasza:

Szamit, ha 14 eves szinten vagy. Vagy az orsxag nolakossaganak abba a 70%-aba tartozol, aki csak jol akar ferjhezmenni.

Amugy a kutyat nem erdekli.

Mellesleg te se akarhatsz valakivel lenni, aki az audid alapjan jar veled.

2013. febr. 26. 18:02
 6/15 A kérdező kommentje:
Most ebből a szempontból éppen én vagyok a fiú és nem a lány. De a lányról sem bírom elképzelni hogy pénzéhes meg ilyenek, csak hogy mit szólhatna az ilyenhez...
2013. febr. 26. 18:05
 7/15 anonim ***** válasza:
TOJOM LE...őt szeretem,nem a pénzét!
2013. febr. 26. 18:12
 8/15 anonim ***** válasza:
Vannak olyan lányok akiknek számit, vannak olyanok akiknek a külső számit, vannak olyanok akiknek ... blablabla
2013. febr. 26. 18:12
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a pénze, nem abba szerettem bele!
2013. febr. 26. 18:18
 10/15 A kérdező kommentje:
Szóval tegyük fel hogy összejövünk... tegyük fel, hogy ez nyár közepén történik meg. Minden nap, még ha nem is, de mondjuk minden második nap találkozunk, néha(pl 5ből 2szer) elmegyünk pizzériába, ide-oda, ez úgy ideális? Esetleg több kellene? Vagy nem tudom igazából... jó azt tudom hogy nem áll annyira túl jól senki se anyagilag, mi sem.. van gyűjtött pénzem tényleg ráfordítanám ezekre... csak hogy ezek mellett számít-e, de úgy látszik hogy annyira nem, az eddigi válaszokat köszönöm, de azért még várom a többieket is! :-) Mellesleg 14 éves vagyok.
2013. febr. 26. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!