Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem elmondani a barátomnak h mikre vágyom az ágyban?
Ő szeretné ha a popsiba rakhatná. Egy kicsit én is,de nem is merem igazán még magamnak se bevallani. Meg nekem szükségem lenne elötte gy kis felvezetésre,pl punci nyalás közben ujjazhatná,kényeztehetné a popsim. De ő nem is szeret nyalni ogy nem is tudom hogyan mondjam ezt neki. Vagy pl miközben szexelünk ujjazhatná a popom... Ezt néha szokta de szinte mindig leállitom mert fáj,mert semmi felvezetés nincs... Legalább kis punci nedved vinne oda v vmi...
Én nem tudom hogyan mondjam el ezeket a barátomnak. Kicsit zavarba is vagyok a gondolattól h olyenekre is vágyok.
Meg izgat a dolog h más párokkal szeretkezzünk. De ugy h max mi lányok kényeztetjük egymást a párjaink elött,és utánna ki ki a saját párjával van együtt. De ezt sem metem elmondani neki..
Tanácsok,ötletek,vélemények,tapasztalatok?
Drágám, egyszerűen, ne mondd el többször hogy jajj de félsz, jajj de kellemetlen. Mondd el, amit gondolsz. Itt "rinyálsz" (már bocsi), hogy például szex közben fáj az ujjazás mert nem nedvesíti be a popsid... Hát nem tudom mit vársz, ha nem mondod el, hogy baj van....
Tanács: kommunikálj, használjatok síkosítót popsihoz, ötlet: kommunikálj, vélemény: kommunikálj, tapasztalat: igen, mi is kommunikálunk és úgy jutunk előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!