Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtette hogy holnap leszünk egy évesek?

Figyelt kérdés

Holnap leszünk a barátommal egy éve együtt, de ugylátszik Ő erre nem emlékszik. megkérdeztem ma tőle hogy mitcsinál délután és aztmondta hazamegy minnél előbb mert messzebb lakik tőlem, ez még ugyahogy oké, de mikor megkérdeztem hogy holnap délután együtt leszünk e azt mondta hogy akkor is siet haza mert megy pécsre az árkádba vásárolni.. és egy szót se ejtett arról mintha tudná mi lesz holnap :(

Ennyire izé, hogy képes elfelejteni ezt?..

Mivel tudnám felhívni rá a figyelmét úgy, hogy ne én mondjam el neki hogy mégis mi van?.. nem szeretnék igy semmit csak vele lenni aznap legalább délután egy órácskára...

2009. szept. 10. 14:41
 1/10 anonim ***** válasza:

jesszus!!!!Hát mondd meg neki hogy te hülyegyerek holnap leszünk ám egy évesek:D

Amúgy én nem hagytam elfelejteni a pasimnak hogy elfelejtse.minden hónapba megemlítettem:D

2009. szept. 10. 14:45
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

Jaj, de fiatal vagy.

Ha vele akarsz lenni, akkor mond meg, hogy vele akarsz lenni. Nő létemre szörnyen idegesít ez a női viselkedés, amikor a pasinak ki kéne találnia, hogy a nő mit akar és amikor nem teszi, akkor jöhet a megsértődés, nemszeret, sírás.

Senki nem gondolatolvasó. Ha akarsz valamit, akkor mondd meg. Egyébként valószínű. hogy halvány dunsztja sincs, hogy mi volt egy éve.

2009. szept. 10. 14:47
 3/10 A kérdező kommentje:

énis minden hónapban mondomm neki hogy jéé ma vagyunk 11 hónaposak.. és akkor minden rendbe, tegnapelőtt mondtam neki hogy ugye pénteken bentmaradsz? mert akkor lesz 11-e.. és akkor még igent mondott most meg elmegy.. nemis akar velem lenni. :(

9-én volt 1 éve hogy megismertem és eljátszottam ugyanazt mint tavaly ahogy megismerkedtünk de nem vágta le.. csak nézett hogymivan.. nemértette annyira kiesett volna neki?... :(:(:(:(

2009. szept. 10. 14:48
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Második válaszolónak adok igazat.

Ha nem szeretnéd, hogy te mondd meg neki, akkor kérd meg a barátnődet, hogy hívja fel, vagy írjon neki MSN-en, hogy gratulál az 1 évhez.

Amúgymeg szerintem valami meglepivel készül.

Mellesleg: Gratulálok nektek!

2009. szept. 10. 14:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a masodik valaszadonak!

A pasik nem ugy "mukodnek" mint mi nok, nekik meg kell mondani mi fekete, mi feher...konkretumokban kell beszelni, kulonben nem ertik...ha elfelejti, akkor nezd el neki, a ferfiak nem ilyen erzelgoseg...

en is finoman a parom szajaba szoktam ragni, olyan edes volt, mondta nekem (mi most leszunk 2 evesek), hogy de "En nem vagyok olyan, hogy kitalaljam mit csinaljunk az evfordulon, edesem!":D es kert, hogya djak tippet neki...

a ferfiak hajlamosak ezeket a datumokat (es nem csak ezeket) ugy kezelni, mint barmely mas napot, es ezert most nem O a hibas.:P

Sok boldogsagot Nektek

2009. szept. 10. 14:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarsz valamit, akkor mond meg neki. Senki sem lát bele a gondolataidba. Nem tudja senki az összes dátumot fejben tartani. Ha annyira vele akarsz lenni, akkor menj vele te is vásárolni, és akkor mond el neki, hogy 1 évesek vagytok.
2009. szept. 10. 15:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges hogy direkt terelte el a figyelmedet erről ?
2009. szept. 10. 16:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Na,mi volt? Említetted neki vagy készült valamivel?:)
2009. szept. 11. 15:59
 9/10 A kérdező kommentje:

nem felejtette el!! :DD

megvárt, jött elém rózsával olyan cuki volt!! :)

köszi mindenkinek

2009. szept. 11. 17:44
 10/10 anonim ***** válasza:
na,tök jó! gratula nektek!:)
2009. szept. 21. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!