Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti csókolóztok a férjetekkel? És havonta hányszor vagytok úgy együtt?
Szerintem nem hülye kérdés! Nagyon is jó kérdés!
Mi sosem csókolózunk, még szex közben sem
Dehogy tettél fel hülye kérdést. Mellesleg ez az oldal arra van, hogy kérdezzünk.
Én megértelek, a lányom 7 hónapos. Most kezdünk újra aludni éjjelente. Eddig zombik voltunk.
Akkor lehet gond, ha a párodnak így nem jó. Beszélnetek kellene erről. Bocsánat a kéretlen tanácsért.
Egyébként már válaszoltam. :)
Az előtt is hetente csak 1-2-szer voltunk együtt(heti 4 nap reggel 8-kor elmegy dolgozni és hajnali 1-2 körül ér haza),szóval nem vagyunk valami nagy ahogy írták lepedő akrobaták.Most ugyan ez van még mindig, plusz a gyerek. Ha megy dolgozni általában én a gyerekszobában alszok,hogy ő tudjon pihenni,de így is sokszor felébred így ő is fáradt.
Azt mondja nem zavarja ,mert van ezer más dolog amire koncentrálni kell és a gyerek a legfontosabb.Meg ,hogy nem csalna meg ,mert soha nem volt ilyen boldog és ezt nem adná fel. De engem mégis zavar :(
Szerintem ez egy nagyon jó kérdés. Én is most gondoltam bele, hogy valójában mi is csak akkor szoktunk csókolózni a férjemmel, amikor szeretkezünk. Amúgy napközben, ill. találkozáskor/búcsúzáskor is csak szájrapuszi.
Régen ez persze nem így volt nálunk sem.
De most már öreg csotrogányok vagyunk, én 38 éves, 13 éve élünk együtt.
Kb. heti 1x vagyunk együtt, néha heti 2x, néha kimarad 1 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!