Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merek a barátnőm előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek a barátnőm előtt elmenni nagy wcre, és nem merek előtte fingani sem! Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 21:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nálunk pont fordítva van. másfél éve vagyunk együtt, a barátom már néhány hét eltelte után fingott előttem, de én még nem mertem előtte :D
2013. febr. 26. 09:23
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem egy pasim volt aki evés közben is fingott...undorító volt, kiábrándultam belőle. :(
2013. febr. 26. 16:29
 23/24 anonim ***** válasza:

"a bejelentős szerintem nem épp a kapcsolat hajnalán volt:D

ismerek egy srácot, ment a barátnőjével kézenfogva, megállította a csajt, a szemébe nézett, majd közölte: "pukiztam""

A bejelentős "exneje" vagyok. Ezt én is megcsináltam egyik exemmel, hogy mélyen belenéztem a szemébe, majd a fülébe súgtam, hogy pukiztam (amúgy nem), kíváncsi voltam az arckifejezésére. Imádok az ilyen reakciókon röhögni.

2013. febr. 26. 17:51
 24/24 Berta Zsolt 1992 válasza:
Mond azt neki hogy:arcom kerek, szemem ragyog, valaki keres, szarni vagyok
ápr. 3. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!