Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek a barátnőm előtt elmenni nagy wcre, és nem merek előtte fingani sem! Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 21:23
11/24 A kérdező kommentje:
hát én barátaim előtt sose fingottam még meg egy társaságban közösségben sem még nem hallott úgy senki ...
2013. febr. 25. 21:48
12/24 anonim válasza:
fura haverjaid lehetnek...
nálunk az volt, hogy ha valaki fingott, és érződik a szaga, akkor be kell mondania, hogy "kilincs" mielőtt a többi rajtakapná, különben addig csapkodják a fejét, amíg meg nem fog egy kilincset:D
ez a későbbiekben "safety"re váltott, de a szabály ugyanaz
mekkora állatok voltunk...
13/24 anonim válasza:
Én azt hittem, ez csak a lányok problémája. Nekem minden eddigi pasim lazán elment szarni már az elejétől fogva, volt, amelyik be is jelentette, hogy szívem, most megyek SZARNI!!!:D Exem volt az utolsó, aki azért diszkrétebben tolta, ő megkért, hogy addig ne legyek a budi közelében, míg kakil.
15/24 anonim válasza:
12-es, exemék zárt kocsiban rendeztek fingóversenyt, többen. Pasik...
16/24 A kérdező kommentje:
"volt, amelyik be is jelentette, hogy szívem, most megyek SZARNI!!! "
ez akkor egy fogyaték lehetett :D
2013. febr. 25. 22:03
17/24 A kérdező kommentje:
én is pasi vagyok mégse vettem rész fingó versenyen nem kell általánosítani
2013. febr. 25. 22:03
18/24 anonim válasza:
a bejelentős szerintem nem épp a kapcsolat hajnalán volt:D
ismerek egy srácot, ment a barátnőjével kézenfogva, megállította a csajt, a szemébe nézett, majd közölte: "pukiztam"
20/24 anonim válasza:
2 éve vagyunk együtt, párom egyiket sem tette még előttem/bejelentve. ez számomra is új volt, de üdítő változatosság. természetesen nem dőlne össze a világ/nem szeretném kevésbé ha megtenné, semmi sem változna, de azért szebb így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!