Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lajkolgassa az exet, hogy regalnatok?
Sziasztok!
Az a nagy helyzet, hogy eszrevettem, hogy a pasik lajkolja az exet.Jo,nem lenne semmi baj..cskhogy volt mar osszezorrenes a csaj miatt.A pasim azt mondja, hogy ok "nemis beszelenk mar.."Most nen tudom,hogy felhozzam e neki a temat vagy felesleges.Hat Istenem, nem vagyok majom a metrecbe..valahol idegesig.
Ne haragudjatok az ekezet meg a helyesiras miatt,de telorol vagyok
Koszonom.
Én tudom, mit tegyél.:)
Nem lenne jó, ha erre rámenne a kapcsolatotok, úgyhogy semmiképpen ne balhézz, egy ilyen kistílű dolog miatt nem éri meg összeveszni a barátoddal.
Viszont menj el az IKEA-ba, lehet kapni nagyon hatékony ütvefúrókat (kb. 30k egy középkategóriás darab) és látogasd meg a lányt.
Miután eltakarítottad tetemét (én felgyújtanám a helyedben, de el is áshatod, ha jó kondiban vagy) töröld a facebookját, és soha nem lesz vele ilyen gond többé.:)
Remélem segítettem.:)
Puszi,
21/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!