Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődött meg?

Figyelt kérdés

22 évesek vagyunk, én vagyok a fiú. Neten beszélgetünk kb 2 hónapja. 1 hónappal ezelőtt hirtelen eltünt majd most bukkant föl újra 1 napja.

Azt mondja eltört a lába stb stb. Én nem beszéltem vele csúnyán, de egy kicsit éreztettem vele, hogy mégis mi lett volna ha ír 2 szót e-mailen és nem várok rá 1 hónapig.

Ő erre úgy megsértődött, hogy alig szól hozzám, sőt találkozni sem akar már. Hát nem tudom..jogosan jegyeztem meg neki, hogy szólhatott volna szerintem. Semmi trágár vagy ilyesmi szó nem hangzott el tőlem..sőt..

Neki van igaz vagy nekem? Én mondtam neki, hogy bocsánat....és, hogy részemről minden mehetne tovább, de ő vérig van sértve, mert, hogy hogy fogadtam.

Mit gondoltok?

2013. febr. 25. 11:02
 1/6 A kérdező kommentje:
Sok ellentmondás is van..olyan mint ha nem is egy lánnyal beszélnék hanem valakivel, aki szórakozik velem. De remélem nem így van. Képet láttam róla többet is..rengeteget beszélgettünk eddig. Hát nem tudom..
2013. febr. 25. 11:03
 2/6 A kérdező kommentje:
És a telefonszámát még mindeddig meg sem adta. Hiába kértem ezerszer. Én persze megadtam, hogy hátha..
2013. febr. 25. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a Te hibád. Nerm is értem hogy attól hogy el volt törve a lába mért nem tudott szólni. Még ha a keze lett volna akkor sem nem hogy igy hogy a lába....
2013. febr. 25. 11:04
 4/6 anonim válasza:

Na jó.. lehet én vagyok túl negatív de ez nekem valahol fura,ha sokat beszélgetettek szinte minden nap és úgy volt már,hogy találkozni is fogtok de a lány fogta magát és csak úgy eltűnt az nekem gyanús.. Majd most úgy írtad újra jelentkezett..

Szerintem te nem vagy hibás nem írtál neki sértőt vagy rosszat csupán gondolom csak jó lenne/lett volna tudni miért is nem írt neked. De rövid egyszerű válaszom ennyi:Nem jogos a megsértődés!Én is lány/nő vagyok és ebben a helyzetben a lánynak kelet volna bocsánatot kérni nem neked.

2013. febr. 25. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Nézd ha eltört a lába, akkor is valahogy csak jelentkezett volna, ha akar Téged v. tudassa mi van vele, szóval vannak családtagjai is. Ő nem sértődött meg jogosan. A jelentkezést megérdemelted volna. szerintem hagyjad, mert valami sántít a dologban. N
2013. febr. 25. 11:13
 6/6 A kérdező kommentje:
igen igen, neki. Szerintem sem velem van a hiba és nem is érdekel ha tényleg nem akar találkozni, mert ő akkor ilyen, úgy látszik.
2013. febr. 25. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!