Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás utáni bunkózás....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utáni bunkózás. Tényleg szükségszerű?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, 2 hete szakítottam a barátommal, aki 29. Igen, én mondtam ki. Nem volt belépő harmadik fél, egyszerűen csak úgy éreztem kihűltek az érzelmeim, és nem tartottam volna gerincesnek folytatni vele. Tegnap eljött a cuccaiért (albérletben lakom), és ott volt 3 ismerősöm segíteni lakást átrendezni. Iszonyúan leégetett, olyanokat üvöltött artikulátlanul, hogy idézem "vedd kegynek, hogy beléd raktam a faszomat"... , meg, hogy "anyám is mondta örüljek, hogy megszabadultam tőled, miattad úgyis degenerált gyerekeink lettek volna" stb... Égtem mint a rongy, a barátaim zavartan elmentek. Nekem meg most esett le igazából kivel voltam együtt 4 évig, valahogy enyhén szólva is nem ezt vártam. Minden szakítás ilyen?... (Egyébként nála van még pár cuccom,elég értékesek, de inkább beszerzem újból, minthogy újra lássam ezek után)
2013. febr. 25. 09:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, minden szakítás ilyen...Ha a barátod egy degenerált bunkó, IQ 0.
2013. febr. 25. 09:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nem. kulturált emberek kulturáltan tudnak szakítani.
2013. febr. 25. 09:53
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
igazi alfahím :3
2013. febr. 25. 09:58
 4/10 Hole Hunter ***** válasza:

Ha 4 év alatt nem jöttél rá, hogy egy gyökérrel vagy együtt, akkor nem csak az ő "készülékében" van hiba...

Másfelől nem szükségszerű ez...intelligencia kérdése, mint oly sok minden.

2013. febr. 25. 10:03
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: A 4 év alatt soha nem emelte fel a hangját, és még egy csúnya szót sem használt velem. Soha nem láttam még ilyennek, mintha nem is ő lett volna, ezért is ért hideg zuhanyként ez a viselkedés. :(
2013. febr. 25. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem volt még ilyen suttyó, ird meg neki,h akármi történt, bánt a viselkedése. Ha úgy gondolod...
2013. febr. 25. 10:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Arra esetleg nem gondolsz, hogy neki is egy hatalmas hideg zuhany volt, hogy kivágtad?
2013. febr. 25. 11:21
 8/10 A kérdező kommentje:

11:21 : Nem "vágtam ki", hanem egy publikus helyen megbeszéltük, hogy én már nem tudom folytatni ezt a kapcsolatot, mert nem vagyok belé szerelmes. Ezt akkor tudomásul is vette.

Egyébként az mennyire lett volna korrekt részemről, ha érzelmek nélkül folytatom tovább?

2013. febr. 25. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem bántásból, de sose értettem ezt. Gondolod majd más kapcsolatodban 4 év után nem változnak meg az érzéseid? A szerelem átalakul minden esetben. Bár nem ez volt a kérdésed, de gondoltam leirom:) Meg lehet próbálni fellenditeni a kihült kapcsolatot. Gondolom nem véletlenül voltatok együtt 4 évig...
2013. febr. 25. 14:31
 10/10 anonim válasza:
Mi majdnem 5 évig voltunk együtt. Nálunk is a lány mondta ki a végén, hogy szakítsunk, mert már nem érez szerelmet... Kulturáltan váltunk el, én még próbáltam visszaszerezni, de ilyenkor az is csak ront a helyzeten. Az utolsó hozzászólóval, viszont maradéktalanul egyet értek... Én is pont ezt mondtam neki... Ha nem is akarja az ember, akkor nem is lesz változás...
2013. febr. 26. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!