Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk. Hogyan tovább?
ma 22:47
"...Még nem veszítheteeeek Még nem! Én ééélni akaróóóóók!..."
" Én ééélni akaróóóóók!..."
Ezt akkor kellett volna mondanod, mikor a pisztollyal elkezdtél játszani.
De legalább a kérdező vidul rajta egy kicsit. :))
amugy meg igazuk van az elöttem szólóknak kedves kérdező:
nem érdemes ezt a kapcsolatot folytatni, hiszen ez halálra van ítélve... (mint szegény Jimmy xDD)
de hidd el találni fogsz egy jobba, különbet rendesebbet, szerethetöbbet :) Ettől szép az élet :)
azt írod már nem először szakítottatok. nem akarlak megbántani teljesen komolyan kérdezem, hogy akkor ennek a kapcsolatnak mi értelme? többször szakítottatok, sok fájdalmat okozott neked. szerintem egy kapcsolat csak rosszabb lesz ha egy szakítás után újra és újra szakítanak majd összejönnek.
a szakítás nem véletlen!
én legalábbis tapasztalatból mondom. mikor én éltem egy ilyen veszekedős szakítós, kibékülős kapcsolatban, hogy nem lesz jobb, csak rosszabb. a különbség annyi hogy én nem pocsékoltam 4,és él évet az életemből egy ilyenre, csak 10 hónapot, de még azt is sajnálom.
a férjemmel való kapcsolatom sose volt veszekedős, és sosem szakítottunk. ott bennem már meghalna az a bizonyos......és semmi sem lenne ugyanolyan...
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!