Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változzak meg?
Hát, először is kezdjük ott, hogy 16 éves fiú vagyok. Volt egy párkapcsolatom aminek kb. fél éve vége lett, és azóta nem találok senkit magamnak, pedig nagyon szeretnék újra barátnőt. Sajnos a szüleimnek sok a munkája, úgyhogy nem igazán tudnak velem törődni, nagyon sok mindent meg kapok ez tény, de ugye tárgybeli érték nem tudja pótolni a törődést. Valamiért ez a szeretethiány kezd kihatással lenni az egész életemre pl: egyre rosszabbak a jegyeim a suliban (nem tudok koncentrálni), folyton azon jár az eszem, kinél lenne esélyem és mindent megtennék egy jó kapcsolatért. Elkezdtem erősítgetni is magam, hátha azzal segítek a dolgon de ugye az nem egy hét alatt fog meglátszani. Van pár nagyon jó haverom, velük szoktam elmenni meg egy társasággal így szórakozni, pl hétvégéken kocsmában (sosem voltam még részeg, és nem is akarok az lenni, nem iszom sokat) és ott billiárd csocsó stb. Nagyon megbízható vagyok, próbálok humoros lenni (néha sikerül néha nem) és nagyon sokat szoktam gondolkozni, kicsit ilyen filozófikus típus vagyok. Nem hinném hogy ronda lennék, sokan mondták már, hogy jóképű vagyok, de persze ők sem akartak semmit tőlem. 184 cm körül vagyok, és sajnos nagyon vékony, de hiába eszem akármit, nem tudok meghízni kicsit sem, 63 kg vagyok, ezért is próbálok erősítgetni, hogy azzal is valami alakom legyen. Sajnos néha elég szerencsétlen vagyok pl: ismeretlen helyeken nem találom fel magam, ill nem szívesen megyek oda idegenektől megkérdezni, hogy pl: merre kéne mennem hogy eljussak ide-oda. Eléggé válogatós vagyok az ételek terén is, de amit szeretek abból nagyon sokat tudok enni. (pl vacsinak volt hogy 18 palacsintát benyomtam)
Szeretnék tanácsokat kérni, hogy mit tegyek, vagy miben változzak, esetleg mit írjak még le ha nem elég az infó.
Szia!
Az igazi szeretet nem a külsőből adódik.
A szülői szeretetet nem fogod tudni mástól megkapni. Én a helyedben azt próbálnám meg helyrehozni. Beszélni a szüleiddel.
A testépítés szép dolog amúgy, de csak akkor ha szereted és Magad miatt csinálod!
na a gyarokikérdések.hu-n keresd a választ. menj egy egy dilidokihoz, de komolyan. én is jártam hozzá, mert h meg akartam változni, és sikerült is, neki kibeszéltem az összes bajomat, segített feldolgozni és szerencsére egy olyan pszihológust fogtam ki, aki konkrét, megvalósítható tanácsokat adott ;)
(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!