Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változzak meg?
Egy 18 éves fiú vagyok.Jövő hónap végén leszek 19.Eddig volt 3-4 kapcsolatom de csak 1-2 hetes volt mind.Lassan 4 éve nem volt barátnőm.Három lánynál próbálkoztam de egy se jött össze.Lehet a magasságom miatt főképp.Csak 161 cm vagyok.Súlyom átlagos.Ezen felül önbizalom hiányos vagyok.Sajnos a sok kudarc és megjegyzés miatt lettem ilyen.Igaz barátaim nincsenek mert mindegyik egy kétszínű..Most hogy itt a nyár kezdek egyre jobban magam alatt lenni..Hiába megyek a városba is ha nincs önbizalmam leszólítani egy lányt legalább.Én pedig egy olyan lányt szeretnék csak aki megfelel nekem én is neki.Képes szeretni nem csak játszani velem.Páran azt mondják aranyos vagyok de akkor miért a kudarcok mindig?
Bocsi hogy ilyen hosszú lett.Előre is köszönöm a válaszok meg aki olyan türelmes hogy elolvassa.
A csajok az "aranyos" pasikat barátként tartják számon...
Kezdj el sportolni valamit, az megnöveli az alap adrenalin és endofin szinted. Ami plusz önbizalomhoz juttat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!