Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek helyesen tettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek helyesen tettem nem fogom bánni?

Figyelt kérdés
nos az a helyzet hogy a barátommal 8 hónapja voltam együtt MÁIG!!egy pár nappal ezelött elmondta hogy van egy nő aki nagyon pénzes fullos és egy két hétig eljátsza hogy együtt vannak viszi a csaj mindenhova vesz igér neki mindent tehát csak a pénzéért huzná öt le....én hülye meg belementem, cserébe hogy változzon meg mert a szüleim kinem állják és nem hagynak otthon békén..ő erre aztmondta hogy jó igy lesz ,könyörgött hogy ne haggyam el ezmiatt mert nagyon szeret....ma is hallottam vissza hogy kibeszél mindenkinek ez nem pletyka mert aki mondta az a saját fülén hallotta amiket a barátom mondott...elvileg ő akart szakitani velem ma de én ezt visszahallottam és beelöztem eggyel tehát mondtam hogy legyen vége erre pont jött a csaj érte kocsival és elöttem szállt be és mentek el:-(elmondott mindennek...áááá ezt azért senkinek nem kivánom igy!!viszont nagyon szeretem nehéz lesz de jobb lesz igy!!szerintetek is helyesen cselekestem...ja tuti fölfog vhogy keresni és akkor mit is mondhatnék neki mert nagyon szar vhol örülök hogy vége de szeretem!!!
2009. szept. 9. 20:19
 1/5 A kérdező kommentje:
kicsit bonyolultan irtam remélem igyis lehet érteni nagyából a lényeget!!
2009. szept. 9. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Mit kéne mondanod?Én szóba se állnék vele.esetleg csak annyira,hogy jól a képébe röhögjek,és annyit mondanék neki:kopás kishaver.
2009. szept. 9. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is most jöttem ki egy 28hónapos kapcsiból. Azt tudom tanácsolni, hogy hagyd hagy menjen!! Ha már ilyen megfordul a fejében, hogy összejön egy másik lánnyal azért, hogy lehuzhassa.....ez nem normális. Ezzel bebizonyította, hogy egy kis pénzes éhenkórász, és hogy nem szeretett téged igazán!! Jól döntöttél!! Tapasztalatból mondom!! Nagyon nehéz lesz, mert lehet, hogy a srác a csajon fog lógni, hogy téged idegesíthessen és mert élvezi, hogy eltartják!! Szerintem könyörögni fog!! De legyen eszed!! NEM ÉRDEMEL MEG!!!
2009. szept. 9. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Jól tetted. Kétlem, hogy megbánnád. Pontosabban ne bánd meg!

Sárky

2009. szept. 9. 21:22
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a vaálaszokat én is úgy gondolom ezt...ma a "barátom"KÖNYÖRGÖTT hogy fogadjam vissza és adjak neki egy eséjt,én meg tartottam magam hogy nem bár nehéz volt mert sajna szeretem és net tom egyik napról másikra elfeledni :Ső aztmondta hogy lemond a szenvedélyeiről nagy gépes....és megváltozik jó utra tér mert nagyon szeret ,mondta hogy adjak neki egy hónapot hogy bizonyitsa azt hogy változik mondtam hogy bizalmam nincs nulláról indul de én nem bocsájtottam meg neki faluban lakunk és a szüleim tudják hogy vége nagyon örülnek most nyalnak falnak!!!ezek után mnem is tudom hogy akar ő változni...
2009. szept. 10. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!