Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ilyen kibírhatatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen kibírhatatlan vagy nem tehet róla?

Figyelt kérdés

Lány vagyok,a barátnőmről van szó.Van egy pasija és ha nem ismerném a barátnőmet azt mondanám,hogy úristen micsoda hisztis p*csa.De eléggé labilis,pszichológushoz is jár,gyógyszereket szed.Az a helyzet,hogy mindennap eljátsza azt,hogy nem elég jó a barátjának,összevesznek ezen,sír és órákon át tart megvígasztalni.Minden hülyeségen megsértődik,mert azt hiszi,hogy ő egy selejt és az élete is sz*r.Szeretne a legjobb lenni a barátjának és ez sikerülne is,ha nem jönne minden este a szokásos hiszti,hogy mekkora egy nyomorék ő.De ész érvekkel sem tud felfogni semmit,hiába mondja a barátja mindennap és én is néha.(mondanám én többször is neki,csak mikor legutóbb beszéltem vele erről leb*szta a barátját,hogy miért küldött engem rá)

Ezen vajon tudna változtatni,vagy valami tényleg nem stimmel nála és úgymond "nem tehet róla"?

Mit lehetne tenni? A barátja eddig nagyon megértő volt,de tudom,hogy kezd belefáradni és már elege van.

2013. febr. 24. 09:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a haverom és a barátnoje nem akartak beszélgetni, meg morogtak egymásra, akkor simán leordibáltam mind a kettot, hogy beszéljék meg és ne az én kedvemet csesszék vele. Bejott.

A barátnod figyelemfelkelto és érdekes akar lenni ezzel, de talán ez miatt fogja elveszteni a srácot.

Te meg kérlek nagyon figyelj a barátnodre mert az, hogy pszichológushoz jár nem fugg ossze azzal hogy gyógyszert szed. És gondolom nem elírás tortént. A barátnod valszeg nem felírásra kap gyógyszereket, hanem valahonnan szerzi azt. Lehet, hogy illegális. És ha mondjuk valamire rá van szokva, mondjuk Ibalginra, akkor az már régen rossz. Szerintem a bogyókban keresd a hibát.

2013. febr. 24. 09:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, hogy én a kérdés elolvasása után már belefáradtam.

Én nem érzem magam kedves-nővérnek, hogy nekem kelljen istápolni egy hisztis lányt, aki az én napom jó részét is tönkreteszi. Szeretek vidám lenni és nem tudok olyannal hosszútávon barátságban maradni aki belehúz a negatív életbe. A barátság nem arról szól, hogy mindig egy sértődős valakit kelljen körbeugrálni. A fiú, meg oldja meg a problémáját. Neki nem kellene tanácsot adni. Ha nem megy, ne eröltesse.

2013. febr. 24. 09:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Egyébként a pszichológus írta fel a gyógyszereket,antidepresszáns meg nem tudom mik.

A barátnőmmel nem szoktam igazából gyakran beszélni,csak néha és akkor sem sokat.

A fiú viszont a legjobb barátom,mindennap sokat beszélek vele és segíteni szeretnék neki(k) valahogy.

2013. febr. 24. 09:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt bukott meg a csaj storyja... pszichológus nem írhat fel gyógyszereket, csak pszichiáter. Elso
2013. febr. 24. 09:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi! Ez az én hibám,akkor pszichiáter.Nem tudtam pontosan,hogy hova jár,csak hogy onnan van a gyógyszer.
2013. febr. 24. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!