Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti mit tesztek egy szakítás után? Vajon ő miket tehet most?
Ja és még a következő kompromisszumokat adtam neki:
-Ha bepasiznia azelőtt szóljon, mielőtt kialakul valami mert akkor megyek hozom a ruhákat.
-Ő fog keresni, amint át gondolta
és még valami a kérdésből nem derül ki . Egyértelműen mondta , hogy nem végleg, mert nem tudhatjuk mit hoz a sors.
Hagyd még gondolkodni, biztosan jelentkezni fog, vagy az is lehet, hogy arra vár, hogy te hivd fel, igy azt érezné, hogy szükséged van rá.
Viszont mi rosszat tettél, hogy szakitás lett a vége?
A leírtak alapján szerintem csak gondolkozik, elemzi a saját érzéseit, hiszen időt kért. Biztosan beszél majd veled a suliban.
Amikor velem szakítottak, mindig padlón voltam, nagyon nehezen hevertem ki az első két barátomat. A harmadikkal nyugodtan, közös megegyezéssel szakítottunk. A legutóbbi barátommal nagyon rosszul jöttek ki a dolgok, nagyon szenvedek miatta, hiányzik, és minden erőmmel próbálom lekötni magam, nem rajta rágódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!