Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti mit tesztek egy szakítás után? Vajon ő miket tehet most?

Figyelt kérdés
Párommal szakítottunk. Vagy is, inkább ő velem. Én meg akartam beszélni, hogy keressen néha többet, ő azt mondta, hogy valamiért nem megy ez neki, az elején ment, azóta nem. Inkább hagyjuk. Nem végleg lett kimondva, hiszen búcsúnál is csókok voltak, meg úgyéreztem, mintha kicsit rádöbbent volna arra, hogy elveszíthet. Időt kért röviden. Én adtam. Másik pasi, nem hiszem hogy van a dologban. Úgy beszéltük meg, majd felhív, ha átgondolta . Nem vitt el semmi féle holmiját, és az én holmijaim is ott vannak nála. Immáron 3. napja, hogy semmilyen formában nem beszélünk egymással. Hétfőn találkozunk, iskolában. Nem tervezem, hogy keresném. Arra lennék kíváncsi igazából, hogy szerintetek mit tehet? Gondolom, hogy ő is örlődik, mivel ha nem örlődne, akkor már régen mondta volna, hogy menjek el a cuccokért, nem szeretne többet velem lenni. Nem úgy ismerem, mint aki nem merné kimondani, még ha csak azért sem, hogy nehogy megbántson. Tényleg láttam rajta, hogy akar ő engem. Mikor megcsókoltam is, olyan hirtelen magához húzott, mintha félne, hogy elveszít. Nők ti mit tennétek ilyen helyzetben? Gondolkodik szerintetek ő is? Mikor fog kb keresni? Tudom ezek olyan kérdések, amikre nem igazán lehet tudni a választ, de pasi fejjel értetlenül állok az előtt, hogy vajon csak én kattogok egész nap rajta?!
2013. jan. 5. 12:25
 1/7 A kérdező kommentje:

Ja és még a következő kompromisszumokat adtam neki:

-Ha bepasiznia azelőtt szóljon, mielőtt kialakul valami mert akkor megyek hozom a ruhákat.

-Ő fog keresni, amint át gondolta

és még valami a kérdésből nem derül ki . Egyértelműen mondta , hogy nem végleg, mert nem tudhatjuk mit hoz a sors.

2013. jan. 5. 12:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Hagyd még gondolkodni, biztosan jelentkezni fog, vagy az is lehet, hogy arra vár, hogy te hivd fel, igy azt érezné, hogy szükséged van rá.

Viszont mi rosszat tettél, hogy szakitás lett a vége?

2013. jan. 5. 12:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Semmi rosszat nem tettem. 1,5 hónap után, észre vettem, hogy valami nem nagyon stimmel. Aztán kerestem tovább, eljárkáltam hozzá, egésznap együtt voltunk. 1 hétre elutazott külföldre. Hazajött, hívott, én mentem. Ott voltam, majd következő 2 nap megint együtt voltunk. Együtt szilvesztereztünk. Másnap együtt akartam vele aludni, de mondta, hogy nem lehetünk együtt minden nap. Másnap beszéni szerettem volna vele, hogy minden rendben van e ezzel a kapcsolattal, és akkor mondta, hogy nem tudja mi van vele.
2013. jan. 5. 13:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire viselt meg. Első kapcsolatomnál szintén én szakítottam, mert nem voltam szerelmes, csak ragaszkodtam. Ez karácsony környékén volt. Kb. egy hétig kicsit szomorkodtam, mert csak hiányzott a volt barátom, de szilveszterkor már önfeledtem mulattam meg ittam. A következő kapcsolatban az exem szakított velem. Akkor összeomlottam, hónapokig szörnyű állapotban voltam és a mai napig nem tudtam teljesen túltenni magam rajta pedig már másfél éve történt. Szóval attól függ, kit mennyire visel meg.
2013. jan. 5. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Ez az időkérés általában nem azzal végződik, hogy újra hepi lesz minden. Itt inkább időhúzásról van szó. Amikor szakítottam, akkor én is "időt" kértem. Hogy mit csináltam az "idő" alatt? Őszintén?:S Örültem, hogy legördült egy rohadt nehéz kolonc a nyakamról, mert már szabályosan fulladoztam a kapcsolat miatt. Neteztem, zenét hallgattam, barátnőimmel vásárolgattam, megkönnyebbült voltam, csak kicsit lelkifurkám volt, mert sajnáltam a barátomat, hogy biztos jó szar most neki:S
2013. jan. 5. 13:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezért nem is keresem. Biztos keresett volna már, ha le akarná zárni, pont azért, mert nem akar ő benne hiú reményeket kelteni . Ismerem. Ott vannak a dolgaim, itt is az övé, amit szakításnál sem vitt magával. Úgy vagyok vele, hogy jövőhéten csak egy két szia mizu hogy vagy -ot elengedek suliban neki, aztán pénteken megkérdezem rá ér e, felmegyek hozzá, és megmondom, hogy nekem jót tett a kapcsolatból egy kis szünet, de ugyanguy szeretem, meg hiányzik, mert mikor együtt voltunk meg jó volt. szerintem becsömöltünk, mivel sokat voltunk együtt, és ezért is hiányzott már egy 10 perc után is. De maga a kapcsolat viszont jó volt, nagyon elvoltunk. Nem az egyfeszt egymás seggébe, nyalom a szádat típusú. Inkább ilyen, elmentem, főzött valamit, ettünk, játszottunk valamit, elmentünk az ősökhöz, néztünk egy kis tv-t, szexeltünk, aztán aludtunk, reggel megint csinált kaját, elmentünk bankba, elmentünk bevásárolni. Jól ment ez, semmi baj nem volt, vele. Nem veszekedtünk, kicsi cinkelések voltak, de az is a másik bosszantása, hülyéskedésekből adódott. Nem volt ezzel amúgy baj. A szex is jó volt. Csak neki ez így sok volt, vagy nem tudom. Rájött hogy gyorsan összejöttünk.. előző kapcsolatára 1 hónappal. Mi sem így terveztük, csak haverok voltunk, aztán elcsattant egy csók, és vitt az érzelem . remélem nem akarja ő sem feladni.
2013. jan. 5. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján szerintem csak gondolkozik, elemzi a saját érzéseit, hiszen időt kért. Biztosan beszél majd veled a suliban.

Amikor velem szakítottak, mindig padlón voltam, nagyon nehezen hevertem ki az első két barátomat. A harmadikkal nyugodtan, közös megegyezéssel szakítottunk. A legutóbbi barátommal nagyon rosszul jöttek ki a dolgok, nagyon szenvedek miatta, hiányzik, és minden erőmmel próbálom lekötni magam, nem rajta rágódni...

2013. jan. 5. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!