Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás egy dalszöveg miatt? "Van úgy, hogy kell egy féktelen éj egy megfelelő idegennel"
Figyelt kérdés
A párom teljesen szívbőljövőnek érzi, én meg elitélem az ilyet. Nekem nagyon rosszul esik, hogy gyakran ezt dúdolja otthon.2013. jan. 4. 21:54
1/14 anonim válasza:
Ha a Macarenát dúdolná, az mit jelentene?
2/14 anonim válasza:
Tipikus elkényeztetett pláza...a vagy. Normális nő ezt poénként fogja fel, és örül, hogy a pasija legalább kreatív és tud dalszöveget írni.
3/14 anonim válasza:
Nem az ő pasija írta, ez egy létező dal!
4/14 anonim válasza:
A férjem az "Én vagyok a híres egyszemű.." című örökbecsű átköltést szokta énekelni a fürdőkádban.
Ha nem tetszik énekeld neki a "Szól rám, ha hangosan énekeleeek..." c. számot. Vagy a Bikini "Megüssem vagy ne üssem" dalát.
5/14 anonim válasza:
Mi van ha ezt dúdolja? Nem emiatt fog megcsalni hanem mert már azt is meg akarod szabni milyen zenét hallgathat. Én menekülnék tőled a helyében.
7/14 anonim válasza:
Úristen, remélem a srác elmenekül!
Tipikus elkényeztett p_csa.
Én meg ma egész nap a don't stop me now-t énekeltem a Queentől.
Ez biztos azt jelenti, hogy a barátnőm igazából visszafog és ezzel jeleztem neki, hogy szakítani akarok.
(A "párod" helyében én az "ostoba, ostoba" című számot énekelgetném, na az tuti célzás lenne!)
8/14 anonim válasza:
De vajon mit szólhat a Demjén felesége?
9/14 anonim válasza:
Egyébként csak úgy mondom, ha ennyi miatt képes lennél szakítani, talán a legjobbat tennéd a sráccal, ha megtennéd.
10/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, fiú vagyok, nem elkényeztetett plázacica.
2013. jan. 4. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!