Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás egy dalszöveg miatt? "Van úgy, hogy kell egy féktelen éj egy megfelelő idegennel"
Figyelt kérdés
A párom teljesen szívbőljövőnek érzi, én meg elitélem az ilyet. Nekem nagyon rosszul esik, hogy gyakran ezt dúdolja otthon.2013. jan. 4. 21:54
11/14 anonim válasza:
Hűha, akkor van egy igen-igen rossz hírem: meleg vagy.
12/14 anonim válasza:
Hát szerintem is jobban tennéd, ha szakítanál vele emiatt, aztán meg átpasszolnád nekem a csajt :P Jobbat érdemel, mint te :D
13/14 anonim válasza:
ha egy nő dúdolja ezt akkor totál nincs okod féltékenykedni :D majd biztos lesz olyan hülye h így adja tudtodra...
Szakítás egy dalszöveg miatt? nem lehet túl komoly a kapcsolatotok már bocs...
Folytasd az éneket az szerintem jobb, mit ezen pukkadozni, mint valami ovis
14/14 anonim válasza:
nem is ismertem ezt a számot :D de benne van "ezért sose hagyj el"
most én is ezt fogom dúdolgatni, mert fülbemászó, szerencsére az én barátom külföldi és úgysem érti, bár ha emiatt hagyna el meg is érdemelné :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!