Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna ha a barátotok börtönőr lenne?
Tisztelt Jégkirálynő!
Én 11 éve dolgozom börtönben napiasan a fogvatartottak között!!!
Láss csodát nem vagyok kiégve, nem vagyok udvariatlan, nem vagyok bunkó, és alkoholt sem iszom csak évente 2-3 alkalommal! A párommal 8 éve vagyunk együtt ebből 7 éve élünk együtt a legnagyobb örömömre konfliktus, vita, veszekedés nélkül.(8év alatt kb 5 vita, szerintem az semmi). Mindenki azzá válik amivé akar lenni.Sajnos van egy általánosítás minden szakmához, ami még a 80-as években alakulhatott ki, és azt nem könnyű megváltoztatni. A Te munkahelyeden hány kollégád vállal másod állást, hogy a családjának jobb legyen? Nálunk elég sokan! Biztos, hogy van bunkó kiégett smasszer, de már egy új, fiatalabb generáció dolgozik bv-berkeken belül. Ha lenne rá mód, amire nincs, megmutatnám hogyan tellik el a szolgálatom, kellemesen csalódnál szerintem. Sőt még talán nevetnél is, hisz mi a feszültebb napokon(mert van ilyen hiszen ez nem napközi) is ugratjuk egymást és poénkodunk(a kollégákkal).
Zárásként: Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!