Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert vagyok en az egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok en az egyetlen boldogtalan az egesz vilagon?

Figyelt kérdés
16 vagyok lany megvan mindenem sok fiunak tetszek szep vagyok a szuleim szeretnek tesom is van legjobb baratnom.is van es apukammal a legjobb a a kapcsolatom. de egy problema van. a szuleim sose engedik h baratom legyen. lett volna egyszer h lett volna de o lelepett... most is lett vna diszkoban megismertem a legjobb baratnomnek is bemutattam.anyumank megmutattam kepen.de annyit mondodtt meg a szeme se all jol. de ez nem igaz mert nomralis es dolgozik nem iszik stb....22 eves. nagyon rendes . tell szereg. en is szeretem de ha igy folytatjak akkor tuti elobb utobb felakasztom.magam. de van egy ismerosom.akinek detto ez volt a sorsa es neki.meg is megengedtek . o l any 15 a baratja 1 persze nem.tetszett az apjanak de megis megengedte mert a lanya...de nekem sose.engednek.meg es ugymond minden eddigi kapcsolatom.titok volt...es ezek miatt olyan lelkiismeret furdalasom van meg bekepzelem magamnak h ribanc vagyok meg ilyenek de meg szuz vagyok.
2013. febr. 24. 08:57
 1/8 A kérdező kommentje:
a lany 15 a baratja *21
2013. febr. 24. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit túl öreg hozzád egy 22 éves fickó. Ne aggódj nem kell ezen beszarni, amikor 18 leszel már azt fogsz csinálni, amit akarsz.
2013. febr. 24. 09:00
 3/8 anonim ***** válasza:

"Miert vagyok en az egyetlen boldogtalan az egesz vilagon?"

HIdd el! Van rajtad kívül más is a földön!........ sajnos. Bár én most egész jól vagyok. De tőled sokkal idősebbek is ezzel kűzdenek - vagy hasonló dolgokkal. Előtted még hosszú élet van. Fiatal vagy még nagyon. :)

2013. febr. 24. 09:20
 4/8 anonim ***** válasza:
mert kislány vagy még. egy 16éves ne 22évesekkel szórakozzon..
2013. febr. 24. 09:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy 16 éves korában a fiú és a lány is azt hiszi, hogy mindennek úgy kell történnie, ahogy képzeli. Később, amikor már túl van a csalódásokon és elmúlt annyi idő, hogy valóban komolyan átlátja a helyzetet, elismeri általában, hogy a szülei nem mondtak akkor butaságokat. Azért is vannak a szülők, hogy a nagyobb butaságoktól megóvják a gyermekeiket.

Szerintem a tapasztalt szüleid bizonyára látják a fiú szemében azt, amitől a legjobban szeretnének megóvni téged. Próbálj a hozzád illő korosztályból választani magadnak társat. Hidd el, hogy neked még tanulnod kell, az a férfi pedig már egész más életet él, mind amire neked szükséged lenne. A magad korosztályának ugyan olyan problémái vannak, mint neked, és sokkal könnyebben tudnád kezelni, mint egy felnőttel való kapcsolatot.

Mondhatod magadban, hogy a szüleid kegyetlenek, meg milyen boldogtalanná tesznek, De valójában nincs igazad, csak nem látod át a helyzetet. Sok pillanatnyilag boldogtalan 15-16 éves fiú és lány van a világon. De ha egy magadhoz illő korú fiúval össze találnál jönni, akkor huss, elszáll a boldogtalanság. És még a szüleidnek is hálás lehetsz a viselkedésükért. A nagy korkülönbség boldogtalanná tehet .

Később, ha már mondjuk 20 körüli leszel, akkor ez a korkülönbség nem lesz nagy, de most egy szakadék választ el benneteket egymástól, csak te nem látod. A szüleid viszont a koruknál fogva már látják. Légyszíves gondold át.

Üdv, egy kicsit tapasztaltabb 19 éves lány.

2013. febr. 24. 10:14
 6/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok olyan tipus.
2013. febr. 24. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Hatos te akkora baromságokat írsz, mint te magad!
2013. febr. 24. 12:18
 8/8 anonim ***** válasza:

16 évesen még nagyon fiatal vagy egy 22 éveshez... ezt jól látják a szüleid. Egy korodbeli, max 18 éves barátot biztos megengednének, feltéve, ha minden rendben van vele... Amúgy meg nincs közük ahhoz, hogy te kit szeretsz.

Túl naivnak tűnsz nekem, ez a legnagyobb baj veled! :/

Furcsállom is, hogy még szűz vagy ilyen gondolkodással...

2013. febr. 24. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!