Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok en az egyetlen boldogtalan az egesz vilagon?
"Miert vagyok en az egyetlen boldogtalan az egesz vilagon?"
HIdd el! Van rajtad kívül más is a földön!........ sajnos. Bár én most egész jól vagyok. De tőled sokkal idősebbek is ezzel kűzdenek - vagy hasonló dolgokkal. Előtted még hosszú élet van. Fiatal vagy még nagyon. :)
Az a baj, hogy 16 éves korában a fiú és a lány is azt hiszi, hogy mindennek úgy kell történnie, ahogy képzeli. Később, amikor már túl van a csalódásokon és elmúlt annyi idő, hogy valóban komolyan átlátja a helyzetet, elismeri általában, hogy a szülei nem mondtak akkor butaságokat. Azért is vannak a szülők, hogy a nagyobb butaságoktól megóvják a gyermekeiket.
Szerintem a tapasztalt szüleid bizonyára látják a fiú szemében azt, amitől a legjobban szeretnének megóvni téged. Próbálj a hozzád illő korosztályból választani magadnak társat. Hidd el, hogy neked még tanulnod kell, az a férfi pedig már egész más életet él, mind amire neked szükséged lenne. A magad korosztályának ugyan olyan problémái vannak, mint neked, és sokkal könnyebben tudnád kezelni, mint egy felnőttel való kapcsolatot.
Mondhatod magadban, hogy a szüleid kegyetlenek, meg milyen boldogtalanná tesznek, De valójában nincs igazad, csak nem látod át a helyzetet. Sok pillanatnyilag boldogtalan 15-16 éves fiú és lány van a világon. De ha egy magadhoz illő korú fiúval össze találnál jönni, akkor huss, elszáll a boldogtalanság. És még a szüleidnek is hálás lehetsz a viselkedésükért. A nagy korkülönbség boldogtalanná tehet .
Később, ha már mondjuk 20 körüli leszel, akkor ez a korkülönbség nem lesz nagy, de most egy szakadék választ el benneteket egymástól, csak te nem látod. A szüleid viszont a koruknál fogva már látják. Légyszíves gondold át.
Üdv, egy kicsit tapasztaltabb 19 éves lány.
16 évesen még nagyon fiatal vagy egy 22 éveshez... ezt jól látják a szüleid. Egy korodbeli, max 18 éves barátot biztos megengednének, feltéve, ha minden rendben van vele... Amúgy meg nincs közük ahhoz, hogy te kit szeretsz.
Túl naivnak tűnsz nekem, ez a legnagyobb baj veled! :/
Furcsállom is, hogy még szűz vagy ilyen gondolkodással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!