Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tök cikinek érzem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régóta nincsen párom pedig nagyon szeretnék! Ismerkedtem neten és randiztam két emberrel és csúnyán megszívtam a lényeg,h nem jött össze.A többi emberrel még a taliig sem jutottunk el...Egyik csoporttársam akivel közeli viszonyban vagyok most találta meg nem rég (állítása szerint a másik felét) akiért teljesen odáig van.Én meg itt szerencsétlenkedek,h nincs párom csak néhány ember akivel jóba vagyok(magányos vagyok),ismerkedni pedig esélyem sincs.Nem vagyok bulis típus és nincs is nagyon kivel elmenni.Szóval tök ciki,h mindenki tudja,h szeretnék párt,de nincs.
Mit mondhatnék mégis?
Köszönöm!
2013. febr. 24. 00:52
11/15 anonim válasza:
Ja és azért egyértelmű, hogy lány vagy, mert lehet érzékelni a stílusból.
12/15 A kérdező kommentje:
Már írtam,h magányos vagyok és nincs kivel bulizni nincs könnyű dolgom Válaszadó,nagyon tévedsz! Bárcsak így lenne...
2013. febr. 24. 01:30
13/15 anonim válasza:
Nézd, én szintúgy nem járok bulikba sőt sehova. Bár mennék, de ez egy másik dolog. Nekem sincs párom,de sosem kerestem. Valamint nem is tartom cikinek. Tök fölösleges ezzel a dologgal törődni mások véleményére meg pláne. Legalább is az én állás pontom erről ez.
14/15 anonim válasza:
ha nincs kivel menned, marad az interneten keresztüli ismerkedés :)
15/15 anonim válasza:
tesztel hogy mennyire vagy alfahím, mutasd ki hogy sz@rsz a fejére de mégis bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!