Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hozzam vissza a hangula...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam vissza a hangulatot?

Figyelt kérdés
egyetemen vagyok több száz km-re a barátnőmtől 2 hónapja járunk mindennap beszélünk egyszer telefonon és a többit facen, kérdezem a napjáról de lassan már azt sem tudom mit kérdezzek, miről beszéljünk. Az elején folyamatosan beszéltünk, jókat nevettünnk, automatikusan jöttek a kérdések mamár perceig gondolkozok miről beszéljünk.ellaposodott az egész. Nagyon szeretem ezt a lányt és ő is engem ez biztos és ha tényleg eggyütt vagyunk nagyon jól telik vele de igy kifog hülni ez a kapcsolat még egy hónap míg hazamehetek. Valami ötletek ehez a távolsági kapcsolathoz ?

2013. febr. 23. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Miért laposodna el attól, hogy tudtok hallgatni?? Nem az a laposság fokmérője, hogy milyen gyakran válaszolgattok egymásnak! Mi is hallgatunk percekig most akkor az én kapcsolatom is lapos? Máskor meg egymás szavába vágunk, szóval ez inkább téma és hangulatfüggő...

Nem lehet mindig szószátyár az ember..

2013. febr. 23. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Talán ha csak 2 naponta beszélnétek,akkor több mondanivalótok lenne.
2013. febr. 23. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:

A távkapcsoaltoknak legtöbbször ez a rákfenéje... hogy vannak olyan dolgo kráadásul nagyon sok olyan dolog amiröl nem lehet "csak ugy" beszélgetni interneten.

Annyit tudnák tanácsolni hogy egy rendkivüli találkozot iktass be, mert hátha a testi közelség kicsit megoldja ezt a feszültséget

2013. febr. 23. 20:11
 4/6 A kérdező kommentje:
a testi közelség már megvolt :p és jó volt sőt szuper de attól még most kezd hanyatlani mert egyszerűen nincs beszéd téma, és a testi közelség lehetetlen egy hónapig amúgy első válaszadó ha felhivom telefonon vagy ő engem akkor nem ülhetünk csak csendben és fogjuk a telefont és tartsuk a fülünknél mikor tényleg együtt vagyunk van olyan is h csak hosszasan nézzük egymás csendben de az más. Lehet az lesz h csak 2 naponta beszélünk, köszönöm a válaszokat
2013. febr. 23. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
A távolság a kis tüzeket eloltja a nagyokat fellobbantja.
2013. febr. 23. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi szoktunk olyat csinálni, hogy percekig csak tartjuk a telefont:) jó érzés, hogy ott van a vonal másik végén. Nekünk sincs már annyi témánk, mint az elején, ezért kevesebbet is beszélünk. De ha egyutt vagyunk, minden szuper, és ez a lényeg:) 2,5éve egyutt.
2013. febr. 23. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!