Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Helyesen cselekedtem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen cselekedtem, hogy ezért szakítottam a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Megtudtam, hogy volt neki egy pasija (még elöttem) akivel csak szex miatt jártak össze. Én nyomban kiábrándultam a barátnőmből,nem voltam képes azt elfogadni ,hogy más csak úgy dugt@ ha kedve szottyant.
2013. febr. 23. 19:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igazad. Én is szexeltem olyanokkal, akikbe nem voltam szerelmes. Csak szexelni akartam. Ez egy dolog.

Az meg, hogy a párom a világ minden kincséért nem csalnám meg, egy másik dolog. Mellette rá se nézek más pasira, nemhogy megkívánjak mást. De ha meg is kívánnék, akkor se csalnám meg, mert van gerincem.

Szerintem te kevered a szezont a fazonnal. Az, hogy valaki képes-e szerelem nélkül szexelni, egy dolog. Az, hogy képes-e megcsalni, becsapni a másikat, egy teljesen más dolog.

2013. febr. 23. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!