Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyesen cselekedtem?
Figyelt kérdés
2 hete hogy szakítottunk. 1 hete nem beszéltünk. Úgy váltunk el, majd ír ha akar. Nem írt. Először újra akartam kezdeni, még tegnap is.Láttam bulizgat, elvan, hát mondom kiéli magát jólesz ez.Aztán láttam, hogy egy gyerekkel elbeszélget elég jól elvannak. Nekem azóta se ír. Felhívtam ma, hogy beszéljünk. Újra kezdés helyett annyit akarok mondani, hogy normálisan váljunk el mert nekem ér annyit az együtt töltő időt, és kapcsolat, hogy ha meglátom az utcán akkor ne elforduljak, hanem odatudjak menni és beszélgetni. Vagy épen ha neten ráírok, ne bunkózzunk egymással, hanem beszélgessünk normálisan. Nincs már bennem újrakezdési szándék. Ezek után főleg nem . Felhívtam ma, mondta hogy nem ér rá, egészhéten barátnőjénél alszik, mivel együtt kezdenek suliba. Mondtam hogy, jó akkor jövőhéten. Mindenkép személyesen akarom tisztázni. Nem mondtam el mit akarok, csak hogy beszélni akarok. Szerintetek helyesen döntöttem?2013. febr. 13. 16:20
1/3 anonim válasza:
Ha tényleg nem akarsz tőle semmit , akkor ez a legjobb megoldás ! Nem szabad haragban maradni . Mi féléve szakítottunk az előző barátnőmmel két és fél év után és mi is rendesen megbeszéltük utána ... és mai napig néha beszélgetünk ...
2/3 anonim válasza:
rázd meg magad ... dehogynem szeretnéd újrakezdeni, csak magadnak sem vallod be ... ha nem köpködtétek egymást szakításkor, akkor most mit szeretnél megbeszélni? ugyan már ... találkoztok, köszöntök, beszélgettek amikor a sors úgy hozza, de ezt nem kell megbeszélni előre
3/3 A kérdező kommentje:
Első köszönöm, örülök hogy te is így voltál :)
Második: Nem kezdeném újra, mert nem tudok már benne megbízni, nem tudom hogy kikkel volt az utóbbi egyhétbe, nem tudok róla 1 hete semmit. Csak idegeskednék miatta. Azért találkoznék vele, mert ez a " Beszéltünk hétfőn neten, azóta se ír" nekem nem fekszik. Akkor inkább találkoztunk 1 héttel szakítás után, lezárta mindenki, mivel naponta találkozunk jobb így.
2013. febr. 13. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!