Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Helyesen cselekedtem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyesen cselekedtem, hogy ezért szakítottam a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Megtudtam, hogy volt neki egy pasija (még elöttem) akivel csak szex miatt jártak össze. Én nyomban kiábrándultam a barátnőmből,nem voltam képes azt elfogadni ,hogy más csak úgy dugt@ ha kedve szottyant.
2013. febr. 23. 19:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
szerintem nem,ha nem kötődtek egymáshoz akkor nem értem miért szakítottál vele,meg ha azelőtt volt mielőtt még jártatok...fölösleges volt szerintem
2013. febr. 23. 19:23
 12/21 A kérdező kommentje:
Igazából jobb lett volna ha nem mondja el.Én a szexet csak érzelmekkel tudom elképzelni, ö képes érzelem nélkül erre, akkor ennyi erővel bárkivel összefeküdhet.
2013. febr. 23. 19:26
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy valaki ennyire korlátolt legyen!

Nem prostituált volt,

nem ágyról-ágyra járt,

hanem 1 valakivel, kölcsönös szimpátia alapján örömöt lelt az életben.

Ebben mi az erkölcstelen, vagy a kifogásolható?

Hogy nem lángoló szerelem volt, hanem "csak" maximum barátság (->akit utálunk, azzal nemigen fekszünk le önszántunkból)?

Hogy nem akartak elköteleződni?

2013. febr. 23. 19:27
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"ö képes érzelem nélkül erre"

Mert csak a szerelem lehet érzelem?

A kölcsönös vonzódás, vágy már nem?

Ha pénzért adta volna magát, akkor művelte volna "érzelmek" nélkül!

2013. febr. 23. 19:28
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Kár valakit a múltja miatt elítélni. De ha neked ennyit jelentett, akkor talán jobb is neki, hogy megszabadult tőled.
2013. febr. 23. 19:33
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem csak ez volt a gond, hanem mi közben ezzel összejárt, addig egy másik pasival is kavart párhuzamban, akinek az első találkozáskor már meg volt. A többit meg jobb ha nem is írom le. Szerettem meg még most is szeretem és hiányzik. De nem tudtam volna bízni benne.
2013. febr. 23. 19:35
 17/21 anonim ***** válasza:
16%

én meg egyet értek veled

ez tuti olyan volt, hogy attól kezdve az egész lány mg a kapcsolat is más megvilágitásba került. Az se kellemes ha tudsz az exekről, de ha kiderül hogy csak úgy simán összejárt valakivel k.félni, az meg pláne gáz. Én se venném könnyen ha barátnőmről ilyen derülne ki

2013. febr. 23. 19:36
 18/21 anonim ***** válasza:
74%

Csak most jössz a pluszinformációkkal, miután szinte senki nem értett egyet veled???

Bocs, de ez több, mint gyanús.

Olybá tűnik, hogy csak kényszeres próbálod igazolni magad.

Jobb a lánynak, hogy szakítottál vele!

NEM azért, mert igazad volt, hanem mert egyáltalán nem illetek össze, és a szakítással legalább megadtad az esélyt, hogy egy értelmes, nem szűklátókörű társra találjon.

2013. febr. 23. 19:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Voltak kalandjai, senkit sem csalt meg, senkit sem csapott be. Én sem csinálnám szerelem nélkül, de nem ítélem el azokat, akik igen.
2013. febr. 23. 19:53
 20/21 anonim ***** válasza:
73%
Igen, helyesen tetted, legalább megszabadult egy ilyen sík idiótától mint te. Ugyanis aki ilyen ürüggyel szakít, simán defektes.
2013. febr. 23. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!