Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy pasi csak addig teper, amég biztosnak nem érzi a helyzetét? Ez csak engem ábrándít ki?

Figyelt kérdés
Első pár hónapban még mindent megtett értem, de utána azt vettem rajta észre mintha már nem is érdekelné annyira ez az egész kapcsolat elég langyos víz lett. Én pár hónapig még pitiztem, próbáltam rávenni hogy valahogy szeressen, de mára már nagyon meguntam és azt hiszem ki is ábrándultam. A sok veszekedés is kiábrándított. Szerintetek ez normális? Akkor nem is voltam igazán szerelmes? 19L 20F

2013. febr. 23. 19:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Akkor csak úgylehet tartós párkapcsolatban élni ha szemethunyok efölött?
2013. febr. 23. 20:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy másik párt választasz. Ennyi a titok.
2013. febr. 23. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!