Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti képesek lennétek ilyen csinálni? Lányok. Mit gondoljak egy ilyen emberről?
Egy héttel ezelőtt megismerkedtem egy budapesti rendezvényen egy 25 év körüli sráccal. Én 19 vagyok. Az egész rendezvény idején ott legyeskedett mellettem. Amikor vége volt kikísért a kocsimhoz és megkérdezte, hogy beszélhetünk e hét közben.
Mondtam, hogy igen. A számomat azért nem adtam meg, de nem is kérte. A héten csütörtökön hívott, hogy ma, szombaton a városunkban lesz dolga, és hogy találkoznánk e?
Mivel helyes, udvarias fiú volt, mondtam, hogy igen. Máig titok, hogy miként szerezte meg a telefonszámomat.
Ma találkoztunk, és beültünk ebédelni egy étterembe.
Megebédeltünk, minden nagyon kellemes volt, jó társaság volt a számomra. Az ebéd végén aztán azt mondta, hogy nagyon komoly dolgot szeretne nekem mondani.
És akkor előadta, hogy nagyon tettszem neki, és a hét, ami elmúlt elég volt a számára, hogy rájöjjön, hogy szerelmes belém, és megkér, hogy legyek a felesége. Majdnem belefulladtam a pohár kólámba. És akkor elővett egy gyűrűt, és mutatta, hogy ezt azért hozta, hogy bebizonyítsa, hogy komolyak a szándékai. Fiúk, lányok, én köpni, nyelni nem tudtam! Eleinte azt sem tudtam, hogy mit mondjak. No nem is az a lényeg, hogy miként, de elutasítottam az ajánlatát. Ekkor mondta, hogy nem is volt dolga ebben a városban csak énértem jött le. Azt gondolta, hogy ez az ajánlat után nálam aludhat. Én ezt nem engedtem meg, és elköszöntem tőle. Persze kérdezte, hogy beszélhetünk e a jövő héten. Mondtam neki, hogy nem hívjon. Ha meggondolom a dolgot akkor én hívni fogom Természetesen nem fogom hívni. Mi erről a véleményetek.
Ember hogy tud ilyent kitalálni?
Én viszont arra gondolok, hogy ez nem egy természetes dolog. Nem lehet valamilyen beütése, ami így egyszerűen nem látszik? Mi van, ha tényleg elgurult a gyógyszere? mi van, ha ez csak később derül ki?
Azért értelmes, okos srácnak vélem, a beszélgetés során.
De lehet ilyen dolog normális?
nem
ha valahonnan menekül és semmi nem érdekes akkor talán
el kell tölteni a másikkal időt hogy megismerd és ezt eldöntsd
még így is fenn áll az hogy a frigy után kimutatja a foga fehérjét
Hát én nem lennék képes egy ismeretlennel összekötni az életemet. Ez nem Lottó, hogy vagy bejön, vagy nem.
De nem vagyunk egyformák, és kívánom az ismerősödnek, hogy sokáig szeressék egymást.
Igen, beszéltünk, és kérdezte, hogy jövő hét végén is meglátogathat e?
Én mondtam neki, hogy igen. Erre kérdezte, hogy jöhet e már pénteken este. Én meg mondtam, hogy pénteken este nagyon kevés időnk lesz beszélgetni. Erre ő , hogy azt gondolta, hogy nálam aludhat. Mondtam, hogy szó sem lehet róla, nem is ismerjük egymást igazából. A modorod elég kedves, szimpatikus, de majd ha megismerlek és a hozzátartozóidat is megismertem, és nem leszel egy teljesen idegen, akkor majd ha még akkor is szeretnénk egymás társaságát, akkor eljöhetsz a lakásomra. Igazából azt sem tudom, ki fia borja vagy.
Erre ő azt mondta, hogy neki ezekre nincs ideje, és olyan messze lakok tőle, hogy nehéz sűrűn találkozni, és azt a kevés időt tartalmasan szeretné eltölteni. Hogy gondolod? Bújjak veled ágyba, mert messze laksz és spóroljak az időddel? Hát valahogy úgy.
Erre én azt mondtam neki, hogy nem szeretném az idejét rabolni, sőt a sok útiköltségtől is megkíméli magát, ha nem jön le már most a hétvégén sem. Elköszöntem és letettem a telefont.
Hát ez a fejlemény.
Még mindig erős. Úgy tűnik, nagyon kell neki valaki,
de ami a rosszabb, hogy a fejedre akar nőni teljesen.
Volt olyan, hogy reggel 5kor keltem, és éjfél volt,
mire hazaértem. És semmi csajozás nem volt benne, csak
annyi, hogy megígértem egyik ismerősömnek (nem újkeletű
ismerettség), hogy megeszünk egy pizzát, és dumálunk.
A történet lényege, hogy 600km volt az út oda-vissza,
szóval meglehetősen kevés idő maradt enni/beszélgetni.
Sajnos óva kell, hogy intselek ettől, és a hasonló
gondolkozású emberektől.
Úgyis levágod, hogy mi a szitu.
Egyébként akkor miért nem ott keres magának valakit?
Nem talál közelebb?
Ez nem ellened irányul, de attól, hogy ott toporgott
körülötted, és azóta volt egy ebéd, annyira nem ismer-
hetett meg (főleg, mivel már egyből lánykéréssel indított)
Lehetsz te országos szinten egyedülálló egyéniség, de nem
hinném, hogy lejött volna ennyi együtt töltött idő után
(bár negativan hangzik, nem ellened irányult a mondat).
Tehát jogosak a feltevéseid. Pénzt és időt fektet egy
"kapcsolatba".. Ez simán befűzlek és megduglak (többször
is) kategóriába sorolható dolog lenne. Ha pedig nem mond-
ja, rájössz te magadtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!