Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Folyamatosan feltori az facebookomat.
Oké, hogyha szakítanál is vele, van esélye összefutnod vele. De legalább szakítottál, és remélhetőleg leszáll rólad! Erről beszélned kéne másnak is, akiben megbízol, ő tudna támogatni.
És könyörgök, hagyd ott végre. Az exem hasonló ember volt, és hidd el, nem sírok utána. :)
Kicsilány,jó esélylel simán csak egy kémprogram van a gépeden, mivel egy háztatásban laktok lazán hpzzáfér. A helyedbe nagy erőt vennék magamon és megváltoztatnám a jelszavalm a muter gépéről és CSAK ONNAN jelentleznék be.
Informatikus vagyok szivesen leírnám, hogyan törőld lede úgyis visszarakja. A pogram működése egyszer szépen elmenti egy fileba a leütött biellentyűidet. Elkdüli neki és kibogarássza belőle, és löki a dumát. Azt, hogy milyen technológia van a nemzetbiztonságnál azt nem tudom, de facebookot nemhiszem, hogy feltörnek, egyrészt nincs joguk másrészt szerintem az ot dolgozókat teljes megfigyelés alatt tartják nehogy visszaéljen vele bárki is.
Tudom nehéz lesz az életed facebbok nélkül és hogy ritkán jelentkezhetsz fel, de vagy ez vagy az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!