Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik mindig ugyanaz?
Figyelt kérdés
Megismerek egy fiút, randizunk, beszélgetünk, smsezünk, én nagyon-nagyon könnyen belezúgok, elérem, hogy ő is teljesen belém szeressen, aztán mikor már teljesen az ujjam köré csavartam, megunom. Otthagyom, találok valaki mást és kezdődik az egész elölről. Volt már bárkivel ilyen? Vagy csak én unok rá ilyen hamar a fiúkra? Mintha nem lenne semmi, ami odakötne.. megszerzem és kész, aztán már nincs rá szükségem..:| 18/L2013. febr. 23. 02:26
11/14 anonim válasza:
10-es a kis naiv. Volt már barátnőd?
13/14 anonim válasza:
Ahhoz képest igen nagy baromságokat beszélsz! :)
14/14 anonim válasza:
Nem voltál még igazán szerelmes. Én is pont ilyen voltam régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!