Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok szeret vagy sem?
Van egy fiú akivel fél évig rendesen jártunk.Imádtuk egymást.Majd jöttek a nem kívánatos haverok.Akik szerint én ciki vagyok.És keressen más csajt.Na a szerelmem szakított is velem,és lassan vetett véget a kapcsolatunknak.Azóta szenvedek.Egyik nap utál,és minden idiótánk elhord és hiába kérek gy új esélyt,nem kapok... :-(
De van hogy átölel és megpuszil és örül nekem nagyon.Épp hogy nem csókolózunk. :-D Kísérget össze-vissza.Bár valentin-napra nem kaptam semmit.De nagyon örült a szívecskémnek.Nagyon tetszik neki. :-) És a levelemet is megtartotta. :-) A múltkor azt mondta,még egy suliba járunk,nem eshet bajom.És ha meghalnék,utánam jönne oda is.Ma meg megint utálatos volt velem.Aztmondta már soha nem járhatunk. Szerintetek? Én még mindig imádom! 18/L
a szöveg alapján az jön le, hogy naiv vagy ://
ez a srác csak szórakozik veled. lehetne annyi büszkeséged, hogy azok után, hogy elküldött a haverjai miatt, nem adsz neki szívecskét...
ha szeretett volna, nem szakít veled, mert "ciki" vagy, akár igaz akár nem.
de neki is mondjuk elég sz*r barátjai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!