Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok szeret vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok szeret vagy sem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel fél évig rendesen jártunk.Imádtuk egymást.Majd jöttek a nem kívánatos haverok.Akik szerint én ciki vagyok.És keressen más csajt.Na a szerelmem szakított is velem,és lassan vetett véget a kapcsolatunknak.Azóta szenvedek.Egyik nap utál,és minden idiótánk elhord és hiába kérek gy új esélyt,nem kapok... :-(

De van hogy átölel és megpuszil és örül nekem nagyon.Épp hogy nem csókolózunk. :-D Kísérget össze-vissza.Bár valentin-napra nem kaptam semmit.De nagyon örült a szívecskémnek.Nagyon tetszik neki. :-) És a levelemet is megtartotta. :-) A múltkor azt mondta,még egy suliba járunk,nem eshet bajom.És ha meghalnék,utánam jönne oda is.Ma meg megint utálatos volt velem.Aztmondta már soha nem járhatunk. Szerintetek? Én még mindig imádom! 18/L

2013. febr. 22. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szeret és senki más se fog ebben az életben szeretni téged.Ez a valóság úgyhogy gazdagodj meg vagy irány a spermabank.
2013. febr. 22. 21:10
 2/3 NagyD1990 ***** válasza:
Szerintem csak szórakozik veled. Ha valóban szeretett volna, akkor nem szakított volna egy olyan nevetséges indok miatt, miszerint te ciki vagy. Másrészt szemétség ez, hogy egyik pillanatban még meghalna érted, máskor meg sérteget. Ne add meg neki ezt az örömöt. Inkább kerüld el és keress valakit, aki megérdemel.
2013. febr. 22. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:

a szöveg alapján az jön le, hogy naiv vagy ://

ez a srác csak szórakozik veled. lehetne annyi büszkeséged, hogy azok után, hogy elküldött a haverjai miatt, nem adsz neki szívecskét...

ha szeretett volna, nem szakít veled, mert "ciki" vagy, akár igaz akár nem.

de neki is mondjuk elég sz*r barátjai vannak.

2013. febr. 22. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!