Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolat fél éve, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat fél éve, nem igazán működik, szakítanom kellene? 20 /L

Figyelt kérdés

A barátommal másfél éve járunk.Az első évben minden nap találkoztunk,mondjuk mindig én mentem hozzá,mert nála nyugisabb a környezet.

Most a suli miatt távkapcsolatban vagyunk,ami nem úgy működik ,ahogy kellene ,nem beszéljük meg mikor találkozunk,mindig azt mondja majd megoldjuk.A fél év alatt ,egyszer sem jött hozzám,mindig én mentem,ami 2 alkalom volt,és amikor találkoztunk ,akkor sem éreztem boldognak magam.

Fontos nekem nagyon,de nem érzem,h szerelmes vagyok belé,bár azt remélem ez csak átmeneti.

2 évig kéne kibírnunk,mert sulizik,és addigra befejezné ,és csinálhatná azt amit tanul,de nem igazán igyekszik , szerintem elég kicsi az esély ,h feladja értem az ottani nyugodt életét,ha fél év alatt nem sikerült meglátogatnia.Mindig azt mondja ,h a munka miatt nem tud jönni,meg ha jönne akkor sem egy hétnél kevesebbre.200 km a távolság a srác 25 éves

Van még ennek értelme ?

2013. febr. 22. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi majd meghaltunk, hogy láthassuk egymást. Nem tudom ti hogy bírjátok ilyen jól.
2013. febr. 22. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha már most nem kapar (nem is kell, nem várod el, hisz mindig mész te), mi lesz később?

Nem is érdekli hogy hol laksz, hogy élsz, ilyenek? Nekem ez elég fura.

2013. febr. 22. 20:23
 3/8 Andii1 ***** válasza:
Sajnos az én meglátásom az ,hogy nincs értelme.. 2év rengeteg idő.. nagyon nehéz lesz nélküle ,de mind2-nek így jobb... Én most szakítottam a "barátommal" távkapcsolatban éltünk és megcsalt.. ha nem "nyomozok utána" rá sem jövök.. ezért nem érdemes.. Téged sem becsül meg, ha nem megy hozzád és alig keres.
2013. febr. 22. 20:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Kérdezte ,hogy lakom,minden nap beszélünk facebookon ,de nem látta még sosem...
2013. febr. 22. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdezni bármint lehet, de ha engem igazán érdekelne, csak megnézném, ennyi idő után főleg.
2013. febr. 22. 20:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, amikor otthon vagyok nagyon figyelmes kedves,de amikor eljövök,nem érdeklem úgy az az érzésem.Eleinte még igen,de már nem.
2013. febr. 22. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Ennek semmi ertelme.

Miert pazarlod az idod?

Lepj a tettek mezejere, felesleges alltatnod magad. Szerintem megerdemelnel egy olyan kapcsolatot ami boldogga tesz. Sok sikert!

19/L

2013. febr. 22. 20:44
 8/8 Kuuken ***** válasza:
én is hasonló helyzetben voltam pár éve,(habár meg is csalt és a végén még én voltam mindenért a hibás.) de csak ha kicsit átgondolod h akkor sem volt jó mikor ott voltál nála, ő meg lusta lejönni, így nem sok értelme van..
2013. febr. 22. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!