Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elég balhés lett és sok ellenséget is szerzett magának, de azt mondta, hogy körbe van véve olyanokkal, akik megvédik és nem kell félnem. Én így nem szeretnék vele tovább lenni. Hogy mondhatnám meg neki?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 19:46
1/4 anonim válasza:
szakitasz vele és otthagyod ilyen egyszerü, nem kell túlbonyolítani.
2/4 anonim válasza:
a lehető leggyorsabban, legtömörebben és legérthetőbben kiadod az útját.
nekem is volt ilyen pasim, még szinte menőzött is vele mekkora "gengszter"
én nem kértem a balhéiból, szerintem a boldog párkapcsolat = a békés párkapcsolattal is, ahol nem akarják folyton elszeretni az egyik felet, vagy kinyírni.
szakítottam és nagyon jól tettem: az új csaját ugyanis úgy szerezte, hogy megkéselte a csaj barátját.
ez az, mi lett volna ha rámnéz valami süsü gyerek és reménytelen szerelmes leveleket is írkál, mert van pár ilyen - akkor azt megöli?
4/4 anonim válasza:
vigyázzá, nehogy ez történjen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!