Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért látom szinte minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látom szinte minden lányban az ellenséget? 17 l

Figyelt kérdés
1 éve tart az első komolyabb kapcsolatom (kicsit féltékeny típus vagyok) és jó ideje szinte minden lányban a vetélytársat látom, egyik sem szimpatikus, stb.. pedig semmi bajom nincs magammal, elég valószínűtlennek tartom, hogy emiatt lenne, ezért kérdezlek titeket. veletek is volt már így? mitől?
2010. máj. 25. 01:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Mert nő vagy.

19/l

2010. máj. 25. 01:48
 2/15 anonim ***** válasza:
Meg kevés az önbizalmad.
2010. máj. 25. 01:48
 3/15 A kérdező kommentje:
direkt leírtam, hogy megvagyok elégedve magammal = semmi baj az önbizalmammal
2010. máj. 25. 01:59
 4/15 anonim ***** válasza:
Erről az jut az eszembe,hogy mikor sétáltatom a kutyámat,jön egy pasi meg egy csaj,és a pasi megáll,hogy megsimizze a kutyámat,a nők majdnem szétrobbannak,pedig ez tényleg csak a kutya miatt van,mert tündéri.Ilyenkor mindig azon mélázok,hogy lehet ismeretlenül úgy nézni a másikra,mintha meg akarnám ölni,pedig semmi olyasmit nem tett.Ne tartozz ezek közé:)Persze az más,ha valaki direkt teszi-veszi magát,de inkább hagyd figyelmen kívül az ilyesmit.
2010. máj. 25. 02:17
 5/15 anonim ***** válasza:

"pasi megáll,hogy megsimizze a kutyámat,a nők majdnem szétrobbannak,pedig ez tényleg csak a kutya miatt van"

Szerintem rosszul gondolod te, hogy "tényleg csak a kutya miatt". A kutya simogatása inkább arra jel, hogy téged simogatna, csak azt egyrészt nem lehet, mert ott a barátnő meg te is idegen vagy. A barátnő meg valószínűleg sejti tudatosan, vagy tudat alatt ezt a dolgot. :)

2010. máj. 25. 02:48
 6/15 A kérdező kommentje:

na, ez érdekes:D

szerintem amúgy emberfüggő, bár nem sok pasit láttam eddig odamenni kutyasétáltatókhoz, hogy jaj de aranyos kutya, legfeljebb ha valami nagy izmos kutyát sétáltatnak..

2010. máj. 25. 02:51
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem mondanám nagyon normálisnak ezt a dolgot, de nem nagy gond. Én se szeretem ha a barátnőm más srácokkal leáll dumálni(itt általam kevésbé ismert barátaira vagy ismeretlenekre gondolok, és csak beszélgetnek).

Hisz tudom mire gondol egy férfi. :)

Batárnőm is elég féltékeny típus, szerencsére tudom kezelni valamennyire. Persze volt már, hogy inkább otthagytam hisztizni.

Én se tudom ezt mire vélni, de azért minden kapcsolatban jelen van ez szerintem. Hol jobban, hol kevésbé, hol pedig csak az egyik félnél.

2010. máj. 25. 02:59
 8/15 A kérdező kommentje:
Én is legfőképp olyankor vagyok féltékeny, amikor nem ismerem vagy alig ismerem a csajt:S
2010. máj. 25. 03:01
 9/15 anonim ***** válasza:

*jó ezt szépen elírtam..batárnőm :)

Próbálj jóra gondolni mikor másokkal van. Én is ezt teszem.

Persze nehéz. :) De bízok benne és azért kellenek a külön töltött idők is, és, hogy új emberekkel ismerkedjünk meg néha.

2010. máj. 25. 03:05
 10/15 A kérdező kommentje:
Tudom, csak nem rég is így jön ki az iskolából és egy csaj oda nyávog neki, hogy sziaa aleeeex, ettől aztán beindul az agyam, hogy mikről maradhatok le:S:D
2010. máj. 25. 03:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!