Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látom szinte minden lányban az ellenséget? 17 l
"pasi megáll,hogy megsimizze a kutyámat,a nők majdnem szétrobbannak,pedig ez tényleg csak a kutya miatt van"
Szerintem rosszul gondolod te, hogy "tényleg csak a kutya miatt". A kutya simogatása inkább arra jel, hogy téged simogatna, csak azt egyrészt nem lehet, mert ott a barátnő meg te is idegen vagy. A barátnő meg valószínűleg sejti tudatosan, vagy tudat alatt ezt a dolgot. :)
na, ez érdekes:D
szerintem amúgy emberfüggő, bár nem sok pasit láttam eddig odamenni kutyasétáltatókhoz, hogy jaj de aranyos kutya, legfeljebb ha valami nagy izmos kutyát sétáltatnak..
Nem mondanám nagyon normálisnak ezt a dolgot, de nem nagy gond. Én se szeretem ha a barátnőm más srácokkal leáll dumálni(itt általam kevésbé ismert barátaira vagy ismeretlenekre gondolok, és csak beszélgetnek).
Hisz tudom mire gondol egy férfi. :)
Batárnőm is elég féltékeny típus, szerencsére tudom kezelni valamennyire. Persze volt már, hogy inkább otthagytam hisztizni.
Én se tudom ezt mire vélni, de azért minden kapcsolatban jelen van ez szerintem. Hol jobban, hol kevésbé, hol pedig csak az egyik félnél.
*jó ezt szépen elírtam..batárnőm :)
Próbálj jóra gondolni mikor másokkal van. Én is ezt teszem.
Persze nehéz. :) De bízok benne és azért kellenek a külön töltött idők is, és, hogy új emberekkel ismerkedjünk meg néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!