Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassak magamon, hogy a csúnyább lányokat is vonzónak találjam?
Szóval nem vagyok egy jóképű emberke, és rá kellett jönnöm arra, hogy két választásom van: keresek egy nem annyira szép, így elvileg a külső iránt kisebb igényeket támasztó leányt, vagy egyedül maradok.
Sokáig próbáltam megkerülni e dilemmát. Próbálkoztam lányoknál, akik nem annyira szépek, de a legtöbb esetben már az első randi után feladtam. Végül találkoztam egy nagyon önbizalom-hiányos lánnyal, aki nem volt csúnya (mondjuk nem is volt az esetem), de vele 2 évig jártunk. Közben megjött az önbizalma, megcsalt, aztán szakítottunk.
Azóta szoktam próbálkozni szép lányoknál, de persze 0 sikerrel. Az egyedüllétet már nagyon unom, így rá kéne vennem magamat valahogy, hogy nyitottabb legyek a saját "súlycsoportom" iránt - persze csak képletesen, hiszen nem vagyok kövér.
Valakinek sikerült már ez?
Üdv, én is hasonló problémávak küzdök. Nem rég majdnem összejöttem egy csúnya, de legalább nem undorító, nem kövér lánnyal, de végül csak smárolgattunk meg leszopott egyszer én meg megujjaztam és ennyi történt, azt mondta maradjunk csak barátok, de azóta sem tudom miért mondta ezt. Kérdeztem, hogy ronda vagyok, ezértt? Erre ő, hogy nem, dehogy, nagyon helyes srác vagyok. Na, gondolom ez is kamu volt és valójában rondának tartott, de ezek után már kajak nem tudom milyen lányoknál kéne próbálkoznom, mert a nagyon kövér lányoktól egész egyszerűen undorodom, talán, mert én meg nagyon vékony fiú vagyok és ezért vonzódom a vékony, törékeny alkatú lányokhoz leginkább vagy a normális súlyúakhoz kicsi husival max.
Szerintem ne akarj igénytelen, kövér lányokkal járni, inkább menjd prostizni, én is azon filózom, de addig is próbálkozm nem szép, de nem kövér lányoknál, hátha sikerül újra találnom egy olyan lányt, aki akar tőlem valamit és nem küldd el egyből, amint meglátja a képemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!