Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan változtassak magamon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtassak magamon, hogy a csúnyább lányokat is vonzónak találjam?

Figyelt kérdés

Szóval nem vagyok egy jóképű emberke, és rá kellett jönnöm arra, hogy két választásom van: keresek egy nem annyira szép, így elvileg a külső iránt kisebb igényeket támasztó leányt, vagy egyedül maradok.

Sokáig próbáltam megkerülni e dilemmát. Próbálkoztam lányoknál, akik nem annyira szépek, de a legtöbb esetben már az első randi után feladtam. Végül találkoztam egy nagyon önbizalom-hiányos lánnyal, aki nem volt csúnya (mondjuk nem is volt az esetem), de vele 2 évig jártunk. Közben megjött az önbizalma, megcsalt, aztán szakítottunk.

Azóta szoktam próbálkozni szép lányoknál, de persze 0 sikerrel. Az egyedüllétet már nagyon unom, így rá kéne vennem magamat valahogy, hogy nyitottabb legyek a saját "súlycsoportom" iránt - persze csak képletesen, hiszen nem vagyok kövér.

Valakinek sikerült már ez?

2013. febr. 22. 12:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is nő vagyok, ezt az alapvonzalmat arra értettem, hogy ha rögtön nem fog meg az illetőben valami, nem mozgat meg bennem semmit ami túlmutat sima szimpátián, az nálam később sem fog úgymond "kialakulni". Vagyis már első találkozáskor szükséges a folytatáshoz, hogy legyen meg a vibrálás. Ha ez nincs, akkor onnantól erőlködés az egész, ezt tapasztalat alapján írom. Volt olyan, hogy belementem valakivel találkozgatásokba puszta szimpátia alapján, mert azt hittem, majd "jön" a vonzalom, de természetesen nem jött. Pedig én vártam... De folyton azt éreztem, mit keresek én itt, teljen már az idő, hadd szabaduljak... Ha emberileg jófejnek, kedvesnek..stb tartasz valakit, abból még nem fog vonzalom kialakulni. A vonzalomhoz egy olyan "plusz" kell, amit nem lehet racionálisan megmagyarázni. És ha EZ nincs meg, akkor abból max. mély barátság lehet.
2013. febr. 22. 15:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor én egy ellenpélda vagyok. A párom eleinte csak szimpatikus volt, vibrálás sehol. Aztán megjött az is az érzelmekkel.
2013. febr. 22. 15:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Idővel kialakulhat vonzalom. Engem eleinte kimondottan taszított a mostani párom (igaz, nagyon tepert utánam, túlzottan is), aztán eltelt pár év, ő is változott, az én igényeim is, ma már iszonyú szexisnek találom :)
2013. febr. 22. 21:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Üdv, én is hasonló problémávak küzdök. Nem rég majdnem összejöttem egy csúnya, de legalább nem undorító, nem kövér lánnyal, de végül csak smárolgattunk meg leszopott egyszer én meg megujjaztam és ennyi történt, azt mondta maradjunk csak barátok, de azóta sem tudom miért mondta ezt. Kérdeztem, hogy ronda vagyok, ezértt? Erre ő, hogy nem, dehogy, nagyon helyes srác vagyok. Na, gondolom ez is kamu volt és valójában rondának tartott, de ezek után már kajak nem tudom milyen lányoknál kéne próbálkoznom, mert a nagyon kövér lányoktól egész egyszerűen undorodom, talán, mert én meg nagyon vékony fiú vagyok és ezért vonzódom a vékony, törékeny alkatú lányokhoz leginkább vagy a normális súlyúakhoz kicsi husival max.

Szerintem ne akarj igénytelen, kövér lányokkal járni, inkább menjd prostizni, én is azon filózom, de addig is próbálkozm nem szép, de nem kövér lányoknál, hátha sikerül újra találnom egy olyan lányt, aki akar tőlem valamit és nem küldd el egyből, amint meglátja a képemet.

2013. febr. 22. 22:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, valószínűleg nem esett jól a lánynak a megujjazás. Én speciel utálom, ha ujjaznak... Ő akarta?
2013. febr. 23. 21:48
 16/16 anonim válasza:
Erre én neked csak azt tudom írni,hogy anno nekem is voltak olyan feltételeim,hogy legyen a partnerem magasabb vagy egy magasak elegyünk, ha a válla kissé lejjebb volt semmi esélye nem volt az illetőnek.Nem tudom miért mi változott meg bennem akkor amikor a férjemet megismertem 9 éve fél fejjel alacsonyabb nálam. És egész jól megvagyunk,ahhoz hogy valaki belássa,hogy bizonyos dolgok nem számítanak, mint PL:milyen márkájú a ruhád,vagy milyen mobillal telefonálsz,és még sok ilyen dolog van még ahhoz kell az idő ,hogy bölcsebb legyél.Régen évi 4,5 telefont fogyasztottam el és 20,25 ezer forintos farmer nadrágot hordtam.Most mivel nekem a telefon két dologra kell sms-ezni,és telefonálni,megveszem az ötezer forintos telefont. tök jól lehet vele telefonálni.Bemegyek a turkálóba és lám 800 forintért veszek magamnak egy jó farmer nadrágot,és az utcán érdekes módon végig tudok menni anélkül,hogy hülyén érzem magamat. Ha megnyerném a lottó 5 őst akkor sem rohangálnék márkás ruhákban, és nem kéne számomra teljesen fölösleges okos mit tudom én miket nem tudó mobillal,bár a GPS néha jól jönne.
2013. márc. 5. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!