Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Csaltátok már meg a párotokat? Ha igen mi volt az oka?
Nem csaltam meg senkit és nincs a terveim között.
A százalékokat meg inkább hanyagold, rengeteg ember feltűnés nélkül éli magánéletét, ahol megcsalásnak nincs helye. Kár hogy te ezt figyelmen kívül hagyod és ha látsz/hallasz valamit, abból alkotsz "statisztikát"... Nem mindenkiről keringenek pletykák, nem mindenkinek turkálhatsz a magánéletében, de gondolom ők "nem is léteznek"...
utolsó!
Én is azt mondom hogy nem csaltak még meg mert akikkel együtt voltam ők szakítás után jöttek össze 1hétre mással. Szerintem ez sem megfelelő módja a felejtésnek de mindegy. Mellesleg miből gondolod hogy egyik sem csalt meg? Én sajnos nem tudok megbízni 100%ig soha maximum anyámban vagy nagy dolgot kell letenni az asztalra ahhoz h bízzak.
Csak egy jó tanács: ha neked az a normális válasz, hogy valaki leírja, igen, megcsaltam a páromat ezért és ezért, akkor ne eldöntendő kérdést tegyél fel...Írd azt, hogy csak olyanok írjanak, akik már megcsalták a párjukat.
Semmi értelme így feltenni a kérdést, hogy aztán csak azok válaszát hidd el meg tartsd jónak, akik igennel válaszolnak rá.
Százalékosan nyilván nem lehet megmondani,de az biztos,h nagyon elterjedt lett,h bármi gond van egy kapcsolatban,egyből egy 3. személyhez rohannak,ahelyett,h megpróbálnák helyrehozni a dolgokat.
Ez mindkét nemre igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!