Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Csaltátok már meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Csaltátok már meg a párotokat? Ha igen mi volt az oka?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hogy milyen az arány mert ahogy elnézem a mostani lányokat ez az arány olyan 90% körül van..
2013. febr. 22. 11:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nem, még soha nem csaltam meg senkit. szerintem nem állatok vagyunk, hogy azonnal engedjünk a csábításnak, mert persze, az érzelmeit nem tudja senki sem befolyásolni, de a tetteiért igenis felelősségre vonható. alapvetően tisztelem annyira a másik embert, még ha nem is szeretem, hogy előbb szakítok, utána állok össze valaki mással.

voltam már megcsalt fél, de még csak bosszúból sem tettem soha semmi ilyet, eszembe sem jutott a dolog. szerintem ez nem kor vagy nemfüggő, vannak alapvetően olyan emberek, akiknek nem való a monogámia, bőven azután, hogy "kiélték" magukat, 50 évesen se tudnak megmaradni egy házasságban 4 gyerek mellett, és vannak a hozzám hasonlóak, akik se 15, se 18 se most, 20 évesen se tudna ránézni senki más férfira, ha van barátja.

2013. febr. 22. 12:50
 22/29 anonim ***** válasza:
21-es. Barcsak kifognek egy ilyen lányt, mint te.
2013. febr. 22. 12:58
 23/29 anonim ***** válasza:

Hogyaviharba ne!

Ott volt egy lány. Szexelni akart. Látszott, hogy tud. Nem mondhattam nekem :'(

[link]

Jaa nem vagyok lány :'(

2013. febr. 22. 13:13
 24/29 anonim ***** válasza:
Tinip*csák... Kit érdekelnek, kár hogy a mai pasik csak őket látják, mindent hozzájuk mérnek... Úgy csináltok mintha csak ez létezni. Hát nem, csak ki kellene jönni a diszkóból, kocsmákból meg a suli butus lányköréből.
2013. febr. 22. 13:31
 25/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, itt a felhasználók 90%-a 20 év körüli, ezért veszik a tinik szokásait alapul. Mondjuk tényleg rossz viszonyítási alap, mert a mai tinik a legjobb példái a kor erkölcs-értékválságának. Már 13 évesen kefélnek jobbra balra, az elvetemültebb simán videóra vetetni, hajnalig buliznak, vedelnek, bagóznak, tanulni ciki, semmi reális jövőképük. Vagyis egy elcsesződött generáció. Nem szabad belőlük kiindulni.
2013. febr. 22. 13:37
 26/29 anonim ***** válasza:

Nem csaltam meg, nem is tervezem. Nem mondom, hogy vak vagyok és más nem tetszik, nem izgulok fel, de többet ér a hosszan tartó, mély, bensőséges kapcsolatom annál, hogy ösztön szinten viselkedjek.

Pedig nem tegnap jöttünk össze és igencsak rajta volt a tojáshéj a fenekemen, amikor megismertük egymást. (16 voltam akkor)

23/L

2013. febr. 22. 13:53
 27/29 anonim ***** válasza:

NEM csaltam meg senkit soha! És nem is tervezem! Ennyi!!

Igen érdekes, hogy, aki megcsalta a párját, neked az a normális... Na mindegy. De mit is vártam egy olyantól, aki általánosít!

2013. febr. 22. 13:58
 28/29 anonim ***** válasza:

én régebben egy 10 hónapig tartó kapcsolatban csaltam meg az akkori pasimat, de nem úgy , hogy félredugtam. csókolózás szintjén történt meg a dolog. a szexbe már nem mentem bele. sokkal később jöttem rá hogy azért történt mert nem voltam szerelmes.

kedveltem a srácot akkor még, kedves volt , törődött velem...miegymás, de igazi szerelmet nem éreztem. akkor 19 évesen azt hittem az majd később jön...

persze onnantól kezdve kezdett tönkremenni a kapcsolatunk....szép lassan. ugye jogosan elkezdett marha féltékeny lenni. aztán megkérte a kezemet is. utána pedig már azt is meg akarta szabni hogy mikor mehetek el a barátnőimmel....és én ezt nem igazán tűrtem el. emiatt sokat veszekedtünk.

a vége az lett hogy egy házibuliban összefeküdt egy másik csajjal. ezt másnap könnyes szemekkel vallotta be nekem, és mikor megbocsátásért könyörgött és visszautasítottam, megütött engem.

reflexből visszaütöttem, és aztán tovább könyörgött de én otthagytam...

most már majdnem 3 éve vagyok együtt a férjemmel, és soha nem is gondoltam rá, nem érzem azt hogy meg kell csalnom, mert igazán szeretem őt és boldogok vagyunk.

szerintem ott ahol valaki megcsalja a másikat nem létezik többé szerelem.

26N

2013. febr. 22. 17:16
 29/29 anonim ***** válasza:

Soha nem csaltam meg egyik exbarátomat sem, és a jelenlegi páromat sem fogom. Nekem ez tabu, ha engem csalnának meg sem tudnám elfogadni, így én sem tenném meg ezt a másikkal, aki fontos nekem.

Ha már erre éreznék késztetést, akkor valószínűleg már nem szeretném a páromat eléggé és inkább szakítanék, minthogy gerinctelen legyek vele. Vagy próbálnék beszélni vele és helyrehozni a kapcsolatot, de a megcsalás nekem sehogysem fér bele, nem "megoldás" semmire sem.

22/L

2013. febr. 22. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!