Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetemisták! Van időtök a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemisták! Van időtök a barátnőtökre?

Figyelt kérdés
Érdekes kérdés tudom, de jövőre kezdem az egyetemet ha minden igaz kereskedelem és marketing szakon. Mellette dolgoznom kell kb. heti 3 napot. Nagyon félek, hogy nem lesz sok időm és a barátnőm elhagy. Aki egyetemista és hasonló helyzetben van, annak szokott ebből gondja adódni? Tanulás és munka mellé barátnőre is van idő?
2013. febr. 21. 22:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nekem időm mint a tenger, barátnőim mint a sivatag :D
2013. febr. 22. 11:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Páromnak van ideje rám. 8 órába dolgozik, tanul+ még hozzjönnek a kórházi ügyeletek. :D Köszönjük jól megvagyunk együtt.:D
2013. febr. 22. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Én ugyan lány vagyok, így a barátomra nincs időm max. :) Mérnöknek tanulok, általában reggel 8-tól, délután 4-5-ig, vagy akár este 7-ig suliban vagyok 1-2 órás szünetekkel. Ha hazaérek még tanulnom kell a másnapi zh-ra, vagy kicsit foglalkoznom kell az évközijeimmel.

Azt nem tehetem meg, hogy egy komplett hétvégét csak a páromra szánok, mert akkor borul minden és a következő hetem éjszakázásokból fog állni. Olykor bevállalom, de az idegrendszerem és a béke kedvéért inkább elnézi a párom, ha hétvégén is a tanulással foglalkozok legalább annyit, amennyit feltétlenül muszáj. Egyébként kb 3 hetente töltjük együtt a hétvégét, egyszerűen ilyenkor sem tudok csak vele foglalkozni, ez van. Inkább hétköznap próbálom "felszabadítani" magam és amikor tudom, hogy este már úgysem lesz a tanuláshoz agyam, azokra az estékre időzítjük a romantikázást.

Szerencsém van, mert a páromnak sok ismerőse van, akik mérnöknek tanulnak szintén, illetve mérnök hallgatókkal is lakik (ő mást tanul), látja hogy tényleg sok munka van benne, nem csak leakarom koptatni és ha ideges, akkor a lakótársai is az én malmomra hajtják a vizet hál' isten, igyekeznek megnyugtatni, hogy lesz ez még jobb is. Emellett roppant szerető és türelmes barátom van, így szerencsésnek mondhatom magamat. :)

Egy gazdasági szak mellett (tudtommal) nem kell annyi évközire számítani, így lazán belefér a barátnőzés. Én elhavazva is találok időt a páromra, max áldozatot vállalok és azt mondom inkább találkozzunk, holnap majd éjszakázok, ennyit megér. Meg lehet oldani, csak akarni kell!

2013. febr. 22. 22:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért egy pszichológus véleményére kíváncsi volnék, hogy sok egyetem/főiskola közelébe sem szagolt egyén miért nyilatkozik úgy, mintha diplomával rendelkezne...
2013. febr. 23. 04:26
 15/16 anonim ***** válasza:

13. Én is mérnöknek tanuló lány vagyok, időm pedig mint a tenger...

Ahol én tanulok sokszor látom, hogy az embereknek nincs idejük számukra fontos dolgokra és nyavajognak miatta miközben reggel 8tól délután 6ig bent vannak...Persze, mert bejárnak az ingyen két kredites kis szar választhatóakra is, meg olyan előadásokra is aminek semmi értelme! Így persze, hogy nincs ideje semmire.

Én az előadásaim helyett, inkább tanulok a zhra, vagy megírom a házimat, foglalkozok a félévközis tárgyaimmal.

Persze van néhány tárgy, amiből nem árt bejárni, illetve van az egész egyetem alatt 2!! tárgy, amit nem lehet teljesíteni előadás hallgatása nélkül, de ennyi.

Az szerintem ne nyavajogjon időhiány miatt, aki ilyen felesleges dolgokra b*ssza el az idejét.

Ja és köszönöm, jól haladok az egyetemmel, semmi hátrányom nincs az egészből. Cserébe nekem rengeteg időm van a páromra, főzök, mosok, takarítok. Barátokkal, barátnőkkel találkozok...

Mint írtam, ha valaki nem orvosira, vagy építészmérnökire jár(rajzok), és nincs ideje, akkor az valamit nagyon rosszul csinál. Na jó, talán még a jog, náluk nem tudom mennyire folyamatos a számonkérés, és az száraz magolós, szóval le kell ülni tanulni hozzá.

2013. febr. 24. 09:44
 16/16 anonim ***** válasza:

13-as vagyok, építőmérnökire járok és bármilyen hihetetlen nálunk is kell rajzolni dögivel. Köszönöm, nem nyavalygásnak szántam, nagyon is élvezem az iskolát és azt hogy a párom megértő és jól megvagyunk emellett is.

Én meg inkább úgy vagyok vele, hogy bejárok órákra, előadásokra is, figyelek, ezzel is előrébb vagyok már tanulásban, mintha otthon nulláról kéne feldolgoznom az anyagot.

Bár hozzátartozik az is, hogy már szinte csak szakirányos tárgyaink vannak (katalógussal), amik fontosak és nem mellesleg érdekelnek is, így nem fogom ellógni őket. Ez van, ilyen is van, bár tudom, hogy ez manapság az egyetemeken már stréberségnek számít. Két fakultatívom is van KÉT HETENTE, annyit kibírok és szintén szakirányos témákból, ami szintén érdekel, tehát megint le lehet szólni, ez van! :))

Ja, és nem mellesleg nem a kettesre hajtok, persze van olyan tárgy, amiből már az is ajándék, de amiből lehet, abból jobbra törekszem.

Ergo, nem melegedni járok suliba és nem csak összehányom az évközijeimet ez hozzá tartozik, még is van időm a páromra, ha úgy szeretném! Könnyebb lenne, ha együtt élnénk, de én így sem panaszkodhatok!

2013. febr. 24. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!