Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki nagyon tetszik nekem. Csak van egy bökkenő. ://?
Figyelt kérdés
nem vagyok valami menő csaj... és vannak nálam sokkal szebb lányok akik belájkolják a facebook irását h lájk és megy.. tudjátok.. de nem hinném h szóba állna velem...segitsetek valami ötlet ? hogy hogyan lehetnék szebb a szemébe ?2013. febr. 21. 19:31
2/14 A kérdező kommentje:
mert félek hogy áh nem is tudom csak tudod nem vagyok a legszebb és félek a választól tudod h külső : 4 meg stb.
2013. febr. 21. 19:35
3/14 anonim válasza:
Pl. hogy van önbecsülésed és önbizalmad
+frizura, stílusos öltözködés,
Légy önmagad
4/14 A kérdező kommentje:
de mivan ha ilyen plázacicák jönnek be neki ? ://
2013. febr. 21. 19:36
5/14 anonim válasza:
Akkor az nem a te pályád. De ezt ne döntsd el előre!
Ha pedig nincs elegendő önbecsülésed kezdj el olyan dolgokkal foglalkozni, ami fejleszti azt: pl. szabad tánc, és hasonlók...
7/14 A kérdező kommentje:
lovagolok régen fitnessre jártam .. és mindenki azt mondja h nagyon jóó alakom van. de félek hogy nem tetszek neki..
2013. febr. 21. 19:41
8/14 anonim válasza:
Nem az alakoddal van a baj, hanem az önbecsüléseddel. Eleve negatívan állsz hozzá.
9/14 A kérdező kommentje:
igen tudom. elégéé negativ vagyok :///de most mit csináljak ezzel ? :DD
2013. febr. 21. 19:45
10/14 anonim válasza:
Legyen belső szépséged is, és akkor a többi már nem rajtad múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!