Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen sértődékenyek és hisztisek a pasik?
A párom mindenen rögtön megsértődik, de ilyeneken hogy pl. fáradt vagyok és nincs kedvem elmenni vele vásárolni, mert alapból utálok boltba menni, plusz egy csomót kell gyalogolnom. Normális azon megsértődni, hogy nincs kedvem valamihez?
Nem ő az első, akinél ezt észrevettem és nagyon idegesítő.
Persze kihisztizte, hogy végül elmegyek vele vásárolni :(
A pasi hisztizik, mert nem akarsz menni vele VASAROLNI?!?!
Milyen nemu a baratod?
én barátom is kicsit hisztisnek tűnik (alakuló), de sztem édi, ne legyen durvább:) mondjuk lehet velünk is lesz pár incidens, én nehezebben mozdulok ki mint ő:D
meg azt szokta csinálni, hogyha én hisztizek mondjuk a fenekem vagy vmi miatt, akkor kifiguráz. mondjuk ez jó trükk:D
szerintem ha egyszer te akarsz menni vhova, és ő nem, akkor nyávogj neki pár sort meg hisztizz ahogy ő szokott:D magára fog ismerni
El nem tudom képzelni, hogy milyen férfi az, aki azért nyivákol, mert nem megy el vele a nő vásárolni. Itt már eleve gebasz van. Megsértődni azon, hogy nincs valamihez kedved, általában nem korrekt dolog, de nézőpont kérdése is. Lehet, hogy ezeket a dolgokat ő egész másképp éli meg, mint te.
Egyébként:
1. általánosítasz, nem mindenki ilyen
2. vizsgáld meg, hogy nincs-e kettős mércéd, amit valaki említett már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!