Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem csak akkor fogad vissza, ha valahogyan porig alázom azt, akivel megcsaltam, mit tegyek?
Van egy olyan érzésem, hogy bármit írunk neked ide, úgyis ugyanazt fogod tenni.
Elsőként szólnék a srácnak/pasinak, hogy vigyázzon magára.
Ha annak ellenére, hogy ilyen mocsok módszerei vannak a férjednek, mégis vele akarsz maradni, a harmadik félnek pedig nem akarsz rosszat, akkor együtt találjatok ki valamit a sráccal, akivel megcsaltad. Magyarán tegyetek úgy, mintha "porig aláznád". De én nem tartom azt egyáltalán túl jó megoldásnak, hogy a bűntudatodra alapozva a férjed olyan dolgokra vegyen rá, ami ellenkezik az elveiddel. A srác különben sem hibás, nem ő csalta meg a férjedet, hanem te, max, ha jól ismerik ők ketten egymást, akkor árulás az ő oldaláról is.
Ebből az egy mondatból, amit kiírtál, borítékolható, hogy olyan férjed van, aki a végtelenségig vissza fog élni azzal, hogy te megcsaltad. Ez olyan mint a zsarolás - mert az is - ha most eleget teszel a kérésének, akkor életed végéig (vagy amíg együtt vagytok) ezzel fog sakkban tartani, olyan dolgokra fog kényszeríteni/rávenni, amit nem akarsz magadtól megtenni. Sok sikert, szép életet vele!
35/N
Sosem fogom megerteni a nőket. Miért ennyire.........
A párod meg rá fog jönni, hogy a büntetést nem a fiú erdemli, hanem te, mert te voltál, aki szerette, mégis megaláztad, a sárba tiportad.
9. Nem érted az okot, egészen más. Fogadjátok el, hogy én csináltam rosszat egyedül!
Már mondtam, ezt az oldalát nem ismertem, nem értem, hogy kérhet ilyet, de muszáj megtennem, hogy egyáltalán esélyem legyen kideríteni, hogy mi játszódik le benne.
11-essel teljes mértékben egyetértek.Minden egyes szavával.
Szerintem rosszul döntesz kérdező, de látom , a te szemed előtt csak az alázás lebeg.
6/15
Amúgy meg mit akarsz megbosszulni? Azt, hogy félrek*rtál? :D:D Ezen jót röhögtem.
imádom a sok feministát akik minden kérdést úgy reagálnak le, hogy a nő az szent, sérthetetlen, mindenhez joga van, mindent megtehet egy kapcsolatban és aki ezt nem fogadja el az soviniszta bunkó. de ha a pasi csinál valamit az persze ocsmány féreg.
témához szólva: szerintem egy megcsalás undorító dolog, tökmindegy, férfi vagy nő lép-e félre. nem hiszem el, hogy egy ember aki állítólag szerelmes, ne tudjon uralkodni magán. ti meg még őt véditek. most kéritek a tapsot, vagy ráér?
"ti meg még őt véditek"
Nem védjük! Jelen esetben nem a megcsalás megítélése volt a kérdés, hanem a megalázásra kényszerítés ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!