Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem csak akkor fogad vissza, ha valahogyan porig
alázom azt, akivel megcsaltam, mit tegyek?
ne csináld, inkább a férjednek mond meg hogy azért csaltad meg mert neki kicsi a farka és kellett már egy nagyobb!
2013. febr. 21. 14:07
Fontos neked, hogy visszafogadjon? Ha már a megcsalásig eljutottál, akkor gondolom nem olyan stabil vele a kapcsolatod ... Az, hogy meg az ő kívánságára megalázz egy embert, elég szegényes, kicsinyes és primitív dolog. Te ilyen vagy?
2013. febr. 21. 14:07
Ezek szerint a férjed bűnbaknak kiáltotta ki azt, akivel megcsaltad, de véletlenül sem benned vagy akár magában keresné a hibát... csodálatos egy ember lehet...
2013. febr. 21. 14:08
4/24 A kérdező kommentje:
Az én hibám volt a megcsalás és bármit megtennék. Ez a kérés is furcsa volt nekem, ő sohasem volt ilyen agresszív.
Miért csaltad akkor meg, ha annyira jó vele, hogy visszamennél hozzá?
Akkor félrek*rni jó volt ezzel az emberrel, most meg megaláznád?
A férjed azért kéri , amit kér, mert a hiúságát piszkálja a dolog, hisz megcsaltad.Talán ezt nektek kettőtöknek kellene megbeszélni, mi volt amiért megcsaltad, mit hiányoltál, vagy neki van e valami problémája.
Ez az alázás dolog nagyon undorító és teljesen felesleges, ettől az ég világon semmi se fog megoldódni.
2013. febr. 21. 14:18
6/24 A kérdező kommentje:
A kérdés egyébként a bosszú módjára vonatkozott. Ha én nem teszek semmit, akkor majd ő fog, de akkor elválunk. A fiú mindenképp rosszul jár, de nekem még van menteni valóm.
7/24 A kérdező kommentje:
Nem hiányoltam semmit, ez egy baromság volt, amt szégyelek, ezért nem akarom kifejtem. A férjem nem hibázott, egyedül én. A férjemet szeretem, nem szerelemből csaltam meg.
varrasd be a p*nád ha nem bírsz magaddal
2013. febr. 21. 14:25
Értem én , hogy most fel van háborodva.Dehát, ha most elintézi azt a srácot vagy te intézed el, akkor mi lesz?
Te is benne voltál, nem erőszakolt meg a srác.
Mindenképp azt javaslom, hogy csakis ketten rendezzétek ezt a dolgot.
Ha meg nem lehet, hát váljatok el.
Nemtudom, ha szereted a férjed akkor hogyan tudtad megcsalni? Kíváncsiság? Meguntad vele már?
Könnyű most szegény sráccal elbánni, de később mi lesz?? Akárhányszor lesz egy ballépésed, mentek és aláztok majd ezerrel? Merthát egyszer már megtetted.
2013. febr. 21. 14:31
És vajon mi a menteni valód? Mi lesz utána? Hogy fogtok ezek után egy párként együtt élni? Az ő kérésére megalázol egy embert, amivel te is lealacsonyítod magad ... bár a férjed már saját magát lealacsonyította a kérésével ... ha megteszed, akkor te is azon a szinten leszel ... Végül is akkor miért ne lehetnétek egy pár: két lealacsonyodott ember, akik mást aláznak ...
2013. febr. 21. 14:33
Kapcsolódó kérdések: