Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól csinálom? Be fog válni? Így tuti hogy vissza kapom majd?
Figyelt kérdés
A pasim egy hónapja szakítottam velem, mert szabadságra vágyott. Most van egy csaja. Normálisnak tűnik, de amolyan kikészíthetőnek idegileg. Folyton lájkolok mindent az exemnél fbn, és a képei alá kommentelgetek, hogy jó volt veled az este, stb. És szoktam neki küldeni régi képeket a lapjára. A csaja egyszer már írt, hogy hagyjam abba, mert szánalmas, mi ebben a szánalmas?? Már a barátnőmet is rávettem, hogy lájkolgasson nála, és így jobban kikészül a csaj, és majd szétmennek,mert féltékeny lesz a csaj. Főleg ha magamból indulok ki. Ja és szándékosan este írok sms-t és hívogatom az exem. :) Igaz, már szólt érte, de kit érdekel, tudom hogy engem szeret még mindig, és újra egy pár leszünk, csak ez a mocsári rib.a.nc tűnjön el a képből. Nem is értem miért olyan boldogok együtt. :) Viccesek.2013. febr. 21. 13:40
31/35 anonim válasza:
Gratulálok, a legjobb úton haladsz affelé hogy megutáltasd magad a volt pasiddal. Hol van az önbecsülésed, képes feláldozni a józan eszed egy pasiért akinek nem kellesz? Mert a viselkedésed bár kétségkívül irritáló, egy intelligensebb ember azonnal átlátja hogy csak a csalódás és birtoklási vágy okozta feltünési viszketegségről van szó, és ez inkább szánnivaló. Egy pszichiáter javasolt, és amiket leírtál az már elég ok arra hogy feljelensten a csaj vagy a volt pasid zaklatásért. Nem gondolsz bele a következményekbe, ostoba és önző módon viselkedsz ilyen csaj pedig épeszű embernek nem kell.
32/35 anonim válasza:
nem veszitek észre h kamuzik?
33/35 A kérdező kommentje:
Pedig régebben össze jöttünk. Mikor meg akart csalni, és nem tudott velem szakítani, mert mondtam, öngyi leszek. Amúgy tök jó fej velem, azt írta, hogy nem fog velem mit csinálni, mert nem tud és nem is akar. :)
2013. febr. 21. 18:47
34/35 anonim válasza:
Az az utolsó kérdező általi hozzászólás már ténykóleg kamu szagu. Amúgy igaz is lehet sajnos sok zakkant ember a világban, egyik barátnőm pasijának volt ilyen az exe. Ha kamu örülök hogy csak egy fura humorú ember szórakozik és nem más életét keseríti, ha nem kamu akkor ez van, úgyis magával b@sz ki a legjobban csak kár hogy közbe másokat is bánt.
35/35 anonim válasza:
Szerintem szánalmas vagy!!!! velem ugyanigy volt hogy a barátom exe ugyanezekkel zaklatta a barátomat...pontosan ilyeneket csinált... sőt durvábbakat is... és a barátom megutálta sőt egyszer meg is verte mikor a csaj a háza előtt várt ránk mikor ép készültünk v.hova... és ugyanazzal a fiúval akit zaklatott az exe már 4 éve eggyütt vagyunk és nevetünk azon a szánalmas rib@ancon aki még a mai napig irogat neki és a saját életét vágja tönkre!csak gratulálni tudok te kis szánalom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!