Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól csinálom? Be fog válni? Így tuti hogy vissza kapom majd?
# 16
Sajna túl sok hozzá hasonló ember mászkál a világban.
1) Minek görcsölsz, ha úgyis visszajön?
2) Megsúgom neked, hogy lehetsz akármennyire akaratos, így nem fogod visszakapni!
Az tutttttti.
Vagy az is figyelemfelkeltő, ha leborotválod a hajad...
Ez tényleg szánalmas.
Szerinted a pasi nem beszél a barátnőjével sosem? És mit gondolsz, kinek hisz a csaj, neki vagy neked? Meg mellesleg, ez tényleg a legrosszabb taktikák egyike. Ha ilyen vagy, nemhogy megbánja a szakítást, de még örülni is fog neki.
Ez nem a szerelem jele, hanem a birtokvágyé, ami már messze nem vonzó. Ez szánalmas, és megjegyzem, igenis átlátszó.
Én féltékeny fajta vagyok, de ha pl a barátom egyik excsaja írkálna neki, nyílvánosan facebookon, vagy akárhol, hogy hmm, de jó volt az este, meg satöbbi (holott lehet, hogy az előző estét éppen végig velem töltötte), akkor csak méginkább megalázza magát az a bizonyos csaj.
Szerintem állj le, és fogadd el, hogy mással is lehet boldog az ember, te is lehetsz boldog mással, de nem ezzel a hozzáállással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!