Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jól csinálom? Be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól csinálom? Be fog válni? Így tuti hogy vissza kapom majd?

Figyelt kérdés
A pasim egy hónapja szakítottam velem, mert szabadságra vágyott. Most van egy csaja. Normálisnak tűnik, de amolyan kikészíthetőnek idegileg. Folyton lájkolok mindent az exemnél fbn, és a képei alá kommentelgetek, hogy jó volt veled az este, stb. És szoktam neki küldeni régi képeket a lapjára. A csaja egyszer már írt, hogy hagyjam abba, mert szánalmas, mi ebben a szánalmas?? Már a barátnőmet is rávettem, hogy lájkolgasson nála, és így jobban kikészül a csaj, és majd szétmennek,mert féltékeny lesz a csaj. Főleg ha magamból indulok ki. Ja és szándékosan este írok sms-t és hívogatom az exem. :) Igaz, már szólt érte, de kit érdekel, tudom hogy engem szeret még mindig, és újra egy pár leszünk, csak ez a mocsári rib.a.nc tűnjön el a képből. Nem is értem miért olyan boldogok együtt. :) Viccesek.
2013. febr. 21. 13:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Ötlet kell? Menj a hátuk elé (amikor a csaj is ott van), vetkőzz meztelenre...oda van érted a pasi, úgy se tud nemet mondani, ha meglát meztelenül...
2013. febr. 21. 14:07
 22/35 anonim ***** válasza:
*házuk elé
2013. febr. 21. 14:08
 23/35 anonim ***** válasza:

# 16

Sajna túl sok hozzá hasonló ember mászkál a világban.

2013. febr. 21. 14:08
 24/35 anonim ***** válasza:

1) Minek görcsölsz, ha úgyis visszajön?

2) Megsúgom neked, hogy lehetsz akármennyire akaratos, így nem fogod visszakapni!

2013. febr. 21. 14:09
 25/35 anonim ***** válasza:
Nyugodtan tapadjál rá mégjobban , magaddal fogsz kib@szni.Akkoris ha visszamenne hozzád.Egy ilyen nőt senki nem viselne el.
 26/35 A kérdező kommentje:
minden este meglesem a házukat, volt mikor a csaja látott meg és leszidott én meg kiröhögtem, azt mondtam, akkor jöttem ki, és egy jót kef.éltünk. ez jó, nem? ha több ilyet csinálok, akkor tuttti kikészül.
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Az tutttttti.

Vagy az is figyelemfelkeltő, ha leborotválod a hajad...

2013. febr. 21. 14:12
 28/35 anonim ***** válasza:
Vagy bújj a pasi szekrényébe...amikor szexre kerül köztük a sor, ugorj ki a szekrényből meztelenül, kopaszon...és mondd meg neki, h döntsön...
2013. febr. 21. 14:13
 29/35 anonim ***** válasza:

Ez tényleg szánalmas.

Szerinted a pasi nem beszél a barátnőjével sosem? És mit gondolsz, kinek hisz a csaj, neki vagy neked? Meg mellesleg, ez tényleg a legrosszabb taktikák egyike. Ha ilyen vagy, nemhogy megbánja a szakítást, de még örülni is fog neki.

Ez nem a szerelem jele, hanem a birtokvágyé, ami már messze nem vonzó. Ez szánalmas, és megjegyzem, igenis átlátszó.

Én féltékeny fajta vagyok, de ha pl a barátom egyik excsaja írkálna neki, nyílvánosan facebookon, vagy akárhol, hogy hmm, de jó volt az este, meg satöbbi (holott lehet, hogy az előző estét éppen végig velem töltötte), akkor csak méginkább megalázza magát az a bizonyos csaj.

Szerintem állj le, és fogadd el, hogy mással is lehet boldog az ember, te is lehetsz boldog mással, de nem ezzel a hozzáállással.

2013. febr. 21. 14:26
 30/35 anonim ***** válasza:
szánalmas vagy, remélem egyszer veled is megcsinálja a majdani új barátod exe.
2013. febr. 21. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!