Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiak futnak a nők után és küzdenek értük? Ha én nem ilyen vagyok az férfiatlan dolog?
Figyelt kérdés
Azt hallom hogy a férfiak nagy része fut a nők után, meg küzd a kegyeikért, de én abszolút nem ilyen vagyok, tehát ha tudom, hogy más fiú is a dologban, akkor már nem is izgat a nő, illetve ha nem látom eléggé hogy ő is akar, szintén jön a következő nő2013. febr. 21. 00:30
11/12 anonim válasza:
Jó utolsó, majd a bányarémek után is futni fog az ember, meg hasoncsúszni előttük.
Majd udvarolni fogunk, ha a csajok megérdemlik.
12/12 anonim válasza:
13:16
Majd ha lesz Nő aki érti az udvarlást és tud is rá reagálni akkor fogunk, de addig míg ez nincs így, és míg hülyének néz a csaj mert nem akarom megdugni az első randin, addig ne várj udvarlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!