Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor minek mondja, h nemsokár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor minek mondja, h nemsokára találkozunk és akarja elkérni a számomat?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm által megismertem egy srácot.A történe úgy alakult, h megismerkedésünk napján már ott is aludtam náluk (a barátnőmmel meg még pár más barátjukkal laknak egy albérletben) Vele aludtam, persze szeretett vna szexelni, de leszögeztem, h nem. Amúgy kedves volt, figyelmes, első benyomásra megnyerő, értelmes srácnak tűnt. Másnap reggel el akarta kérni a telefonszámom, de a telefonom lemerült és kívülről nem tudom a számomat. Mondtam neki, h kérje el a barátnőmtől ha szeretné. Csókkal köszöntünk el és azt mondta hamarosan találkozunk. Azóta (4 napja) sem keresett. A barátnőm viszont ma írt, h ottfelejtettem vmit a srác szobájában és h majd elhozza nekem ha legközelebb összefutunk. Akkor egyáltalán minek ingatott abba a reménybe a srác, h akar tőlem vmit? Miért mondta ezeket?
2013. febr. 20. 23:38
 1/8 anonim ***** válasza:

:D

Bocs, csak elképzeltem, ahogyan leszögezed a srácot és utána azt mondod, hogy nem.

2013. febr. 20. 23:40
 2/8 A kérdező kommentje:
:D hahahaaa
2013. febr. 20. 23:41
 3/8 anonim ***** válasza:
:D
2013. febr. 20. 23:53
 4/8 A kérdező kommentje:
most komolyan, egy ember miért tesz ilyet ? ha tudja, h nem akar keresni, akkor inkább egy szót se szólt vna...
2013. febr. 20. 23:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Csalódott, hogy nem feküdtél le vele. Innentől nem érdekled, mert valószínűleg csak erre hajt. Azért mondta, amit, hogy ne sértsen meg.
2013. febr. 20. 23:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Rágjam meg a lelked! Ezt a kérdést már hétfőn feltetted.
2013. febr. 21. 00:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudom és kedden is ... Dee csak mert annyira szerettem vna, dehát most mit tegyek. Csak próbálom megérteni...
2013. febr. 21. 00:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez aranyos
2013. febr. 22. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!