Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már ilyenek járnának a fejében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már ilyenek járnának a fejében? (olvass tovább. )

Figyelt kérdés

Szivemmel még csak 3 hónapja vagyunk együtt,de már a családaalapitást,közös jövőt többször emlegette.

Igaz,már nyár óta nagyon jó baráti kapcsolatot ápoltunk (elmondhatjuk,hogy már akkor tudtuk,hogy egymáson kivül még ennyire senkivel nem voltunk egy hullámhosszon),nagyon megszerettük egymást,és ez szerelemmé alakult.

Nagyon szeretjük egymást,és igazán fontosak vagyunk egymásnak. Ennyire nekem még férfi ennyire nem bizonyitott,hogy mennyire szeret,pedig volt már kapcsolatom. Szóval nagyon örülünk egymásnak :)

Viszont egy dologra felkaptam már többször a fejem,mégpedig,hogy mennyire komolyan tervez velem. Ez valószinű a kora miatt is van,(ugyanis idén 27).

Megemlitette már a közös jövőt,az összeköltözést,de még a kislurkókat is. Többször őszintén mondta nekem,mennyire szeret és szeretné ha mindez valóra válna.

Én ezeknek mind-mind nagyon örülök,viszont nem túl korai még ilyenről beszélni? Ezt már neki is megemlitettem,és ez engem egyáltalán nem zavar,sőt,én is eltudnám képzelni vele az életemet,viszont nekem ez még szokatlan.

Örülök neki,viszont még szokatlan.

Én még egyetemre járok,szóval még pár év múlva valósulna meg mindez...

Mit gondolsz erről az egészről? :)

20N

2013. febr. 20. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ha pár év múlva valósulna meg, akkor mi a gond? addigra majd kiderül akarni fogod-e te is, meg vele hogy lesz egyáltalán :) fura, de az ilyen korú pasik már ezen kezdenek gondolkodni, úgyhogy inkább csak neked fura, mert neked máson jár az eszed még, az meg h milyen korán mondta, örülj, hogy komolyan gondolja veled, a kérdés te vele mennyire fogod mondjuk 1-2 év múlva, amikor leszáll a köd
2013. febr. 21. 08:59
 12/12 A kérdező kommentje:

3 hónapja vagyunk együtt,de már előtte is kiismertük egymást,mielőtt egy párt nem alkottunk,nagyon egy hullámhosszon vagyunk,legyen szó bármilyen témáról. Még nagyon friss ez az egész,hogy ilyenről beszéljünk. Nagyon örülök,hogy igy gondolja,és ez kölcsönös is,szeretném ha igy maradna,de meglátjuk,mit hoz a jövő.

Nem történne semmi ha csak pár év mulva valósulna meg,korom és az egyetem miatt egyelőre nem szeretnék családalapitást tervezni. Eljön mindennek a maga ideje.

Valami olyasmit irtál,hogy engem még más érdekel. Igen,ez egyrészt igaz,mert egy darabig még tanulnom is kell,jövőt alapozni,de nem kell olyasmire gondolni,hogy nem akarom le kötni magamat. Sosem voltam könnyűvérű lány,tudok felnőtt szinten gondolkodni,viszont még a korom miatt sajnos hanyagolnunk kell ezt a témát. Csupán csak azért,mert ha odakerülünk,szeretném ha egy biztos állásom legyen,háttér,meglegyen mindenünk ami egy szép családhoz kell.

2013. febr. 21. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!