Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jár a fejében?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel vonzódunk egymáshoz. Mikor nagyritkán találkozunk vibrál közöttünk a levegő. Egy szenvedélyes csóknál azonban nem történt több közöttünk Munkakapcsolatunk van, így szinte minden nap e-mailezünk, de mióta megtörtént nem igazán keresett ebben a témában. Azonban a minap találkoztunk, és elmondta, hogy szeretné folytatni, amit abbahagytunk.. (kb. fél éve) és hogy még mindig vonzódik, és szokott rám gondolni. Megdícsért, hogy jól nézek ki és hosszan szemeztünk. Nem tudom, hogy mi járhat a fejében, szerelmes lehet, vagy csak testileg kellek neki?

2012. szept. 26. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Nos az az igazság, hogy téged nem igazán ismer, így testileg vonzódik csak:) Ez még nem biztos, hogy kihasználna téged. Lehet komolyabban gondolja, de az biztos, hogy testileg vonzódik hozzád. Ismerd meg és akkor te is megtudod mit akar.
2012. szept. 26. 09:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Már régről ismerjük egymást, csak ritkán van alkalmunk személyesen beszélgetni és találkozni sajnos. Viszont úgy érzem megnyílni nem mer előttem érzelmileg ennél jobban. Egyszer azt mondta régebben, hogy megtaláltunk egymásban valamit, ezért nem értem ezt az egészet, volt hogy hosszasan ölelt és simogatott, ringatott. Ezért van a kérdőjelem, hogy csak testileg kellenék-e neki.
2012. szept. 26. 10:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Illetve az érdekelne még, hogy fél év után, mikor már úgy tűnt, hogy nem lesz semmi az egészből, miért kezdtem el újra érdekelni?
2012. szept. 26. 10:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert van magán élete és fél év után hozzád fordult. Hogy ez idő alatt mi játszodott azt ő tudja. Talán másik lány vagy nehéz ügyei voltak amiért nem ért rá, nem tudom. Testileg biztos kellesz, hogy visszatérjek a témához. Megtaláltatok egymásban valamit? Azért mondta, hogy meghódítson. Mi emberek ilyenek vagyunk, hogy olyat mondunk ami nem lehetséges. Képesek vagyunk első látásra mindent tudni a másikról miközben semmit se. Beszélünk mindenfélét, elhiszünk mindenfélét, ez van. Kérdezd meg tőle mit szeretne, de ne a meséket hallgasd. A szerelemhez nem elég ennyi! Akkor talál meg benned valamit, ha már ismer eléggé! De sebaj. Van, hogy valaki már egyből beleéli magát illetve így fűzi a csajokat.
2012. szept. 26. 11:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köci:)
2012. szept. 26. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!