Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a fejében?

Figyelt kérdés
Egy hónapja szakított velem az exem. Össze-vissza olvadozott és áradozott rólam, hogy én vagyok élete szerelme és ennél boldogabb már nem is lehet, hogy engem megtalált. Az utolsó hetekben pedig azzal rázott le, hogy valamiért elhidegült tőlem és nem tud rám elég időt fordítani. Teszem hozzá, hogy max. 2 napig nem láttuk egymást. Tényleg ennyire éretlen volt, vagy én rontottam el valamit? Kérlek segítsetek, mert én tényleg szerettem és tudom, hogy már veszett ügy, de nem tudom csak ilyen könnyen elengedni az embereket. :/
2012. máj. 4. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A leírásod alapján ő a hülye, de nyilván csak az érem egyik oldalát látjuk.
2012. máj. 4. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tippelek: kb 15 éves lehet. Ezzel válaszoltam is.
2012. máj. 4. 23:23
 3/6 A kérdező kommentje:
16 éves lány, én pedig 15 éves fiú. Komolyan csak magamat idegesítem, hogy mi a franc baja lett..
2012. máj. 4. 23:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal, ennyi. Ha menni akar menjen. Mond meg neki h sajnálod, mert neked is nagyon tetszett. Viselkedj férfiként. Megsértődni nincs értelme.
2012. máj. 4. 23:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Össze-vissza kamuzott...
2012. máj. 4. 23:41
 6/6 anonim ***** válasza:
vagy kos az illető!!! tovább kell lépni. _Nekem is nehéz volt. Egyik nap feljön hozzám, szeret, másik nap meg nem. Ilyenek ők...
2012. máj. 4. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!